Jobbet Är du vår nya Projektör? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Är du vår nya Projektör? publicerad av Teracom

Heltidsanställd
Stockholm
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Ett land ska leva överallt, oavsett – i glesbygd och storstad, vid kriser och omvälvande händelser. Det är just därför Teracom finns. Vi levererar robusta och säkra kommunikationstjänster som omfattar ansvar för marknätet för tv och radio, VMA (Viktigt Meddelande till Allmänheten) och Rakel (det svenska blåljusnätet). Vi ägs av svenska staten och våra kunder utgörs av både privata och offentliga aktörer. Vårt uppdrag är viktigt för att samhället ska vara hållbart och tryggt. I Sverige är vi ca 500 medarbetare och finns på ca 50 orter i landet.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till en effektiv hantering av Teracoms projekt. Känner du att projektering av tekniska system i Teracoms och kunders nät samt vara en viktig del i planering av installationerna är en spännande utmaning i din karriär? Då kan du vara den vi söker till vårt team av Projektörer.

Som Projektör kommer du att arbeta med samtliga Teracoms produkter. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

 • Projektering av anläggningar (mast, hus, kraft, ventilation)
 • Samordning vid bygge av nya anläggningar (i mast, bod)
 • Projektering för montage och installation av utrustning som skall installeras i mast och hus
 • Sammanställa montage och Installationsunderlag
 • Ta fram uppdragsbeskrivning
 • Göra materialbeställning för montage och anpassning
 • Resursboka/Säkrar Inköp entreprenad
 • Göra underlag för arbetsmiljögranskning för installation
 • Uppdatera och upprätta anläggningsdokumentation
 • Offertarbete
 • Driva en del mindre ärenden från början till slut likt en projektledare

Kandidatprofil

Vem är du
Vi söker dig som har goda kunskaper om projektering och kan dokumentera i CAD. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda projekt eller ärenden och gillar utmaningar. Vi ser gärna att du har teknisk kunskap om transmission, broadcast, IT eller Rakel. Om du har erfarenhet från att projektera eller installera radiolänk mm så är det meriterande likaså mastintyg. Du är social och trivs med att leda och arbeta i grupp och är inte rädd för att ta egna initiativ. Att jobba i projekt och driva saker i mål till överenskommen tidpunkt och med överenskommen kvalitet är en självklarhet för dig. Du kommer ofta att agera sammanhållande i de ärenden du driver.

Du är gymnasie- eller högskoleingenjör inom teknik eller har motsvarande kompetens förvärvat på annat sätt. Dina sociala egenskaper är av största vikt med tanke på att du ska arbeta mycket med vår personal på Teracom men även med våra kunder. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Det här är vi
Tillsammans är vi ett grymt team som har roligt på jobbet och det som gör oss framgångsrika är att vi är kunniga, drivande, analytiska, ansvarsfulla, lösningsorienterade och stimuleras av att uppnå resultat. Naturligtvis ser vi att Du också har dessa egenskaper. Har Du dessutom en god portion servicekänsla, kundfokus och samarbetsförmåga så kommer Du att trivas hos oss! Tjänsten är placerad i Stockholm. Resor i tjänsten förekommer.

Övriga krav
 • Meriterande är innehav av höjdintyg
 • Körkort klass B
 • Godkänd registerkontroll, säkerhetsklassning och bakgrundskontroll är en förutsättning för anställningen.


Vi erbjuder
Hos Teracom får du vara med och göra skillnad varje dag. Det är vårt gemensamma ansvar att de samhällsviktiga tjänster vi levererar, med höga krav på både tillgänglighet, säkerhet och kvalitet, fungerar dygnet runt, året runt - oavsett. Vi erbjuder ett positivt arbetsklimat med högt engagemang och ansvarstagande och kompetenta kollegor. Hos oss får du vara med och påverka och bidra till bolagets fortsatta utveckling. På Teracom strävar vi efter att skapa en kultur som inspirerar till lärande och utveckling där medarbetarna känner engagemang och trivs på jobbet, samtidigt som vi värnar om balans mellan arbete och fritid.

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2018-10-22. Ansökningarna hanteras löpande så vänta inte med din ansökan. Intervjuer startar i oktober. Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Åsa Arnerdal, gruppchef på telefon 08-555 421 49 eller asa.arnerdal@teracom.se


Referens

n/a

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till