Jobbet Är du vår nya lokförare? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Är du vår nya lokförare? publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Vill du arbeta med Sveriges vackra landskap som ditt kontor? Är du trygg med att köra tåg och gillar ansvar samt att ha en varierad vardag? Då kan det vara dig vi letar efter, sök tjänsten idag, eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en lokförare till vår kund med säte i Solna. Du utgår hemifrån och tar dig dit jobbet finns med betald reseersättning. Arbetet är upplagt i tvåskift vilket innebär att du jobbar i åtta dagar och är sedan ledig i sex dagar. Vi ser att du som söker är lösningsorienterad och har god förmåga att jobba två och två då du och din kollega har ett nära samarbete.

Exempel på arbetsuppgifter:

-Köra godståg till och från olika stationer
-Koppla loss, eller till vagnar från godståg för att lossa eller lasta dessa
-Växla vagnar (dela upp tågets olika vagnar, köra ut tåget på andra spår etc.)

Om företaget
Vår samarbetspartner som du kommer vara konsult hos förfogar över vagnar och lok för transportuppdrag. Loken hyrs ut i första hand i samband med egna längre tåguppdrag eller växlingsuppdrag.

Din profil
Vi söker nu dig som tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter och vet vad det innebär att arbeta i tvåskift. Du har vana av växlar, tågens alla signaler och att koppla vagnar.

Skallkrav:

-Lokförarutbildning med kompetenser inom växling
- Svenska i tal och skrift
- Engelska i tal

Meriterande:

- Tidigare erfarenhet av att ha växlat tåg

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: September preliminärt
Arbetstider: Tvåskift (Jobb i åtta dagar, ledig i sex dagar)
Omfattning: Heltid

Referens

21885

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till