SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Är du vår nya Försäljnings & Driftkonsult inom Ledande Butiksdrift? Ett koncept för ICA-butikerna med inspiration från LEAN. jobb i Göteborg på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Är du vår nya Försäljnings & Driftkonsult inom Ledande Butiksdrift? Ett koncept för ICA-butikerna med inspiration från LEAN. på ICA

Är du vår nya Försäljnings & Driftkonsult inom Ledande Butiksdrift? Ett koncept för ICA-butikerna med inspiration från LEAN.

ICA Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Välkommen att jobba med entreprenörer i världsklass, mitt i en dagligvaruhandels-transformation, för ett av Sveriges starkaste varumärken – ICA!  

Beskrivning av verksamheten 
Butikskonsult & Verksamhetsstöd tillhör Butik & Försäljning inom ICA Sverige AB och ansvarar för samtliga profiler Maxi, Kvantum, Supermarket och Nära. Vårt uppdrag är att utveckla och leverera produkter och tjänster till butikerna och butiksnära roller med fokus på kundernas behov och butikslönsamhet genom att kombinera kompetens från erfarna butiksmedarbetare med analytiska förmågor & ny teknik. Affärsområdet består av cirka 100 kunniga och engagerade medarbetare och omsätter cirka 100mkr per år.

Det här är ditt blivande jobb
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att vägleda, coacha och utmana våra ICA-butiker på resan mot effektivare drift, organisation och förbättrad lönsamhet. Från övergripande och strategisk nivå till stöttning av på avdelnings- och individnivå. Arbetet genomförs till största del på plats hos och alltid i tät dialog med ICA-butiken.


Rollen kräver att du är intresserad av att ligga i framkant inom butikstjänster och innovation. Du har en drivkraft att ständigt utveckla dig själv och andra utifrån ICA-butikernas behov.

Inom konceptet Ledande butiksdrift arbetar vi med principer, metoder och verktyg som är starkt influerade av LEAN. Genom att ICA butikerna implementerar arbetssätt som baseras på LEAN-principer och best-practice ökar förutsättningarna för att på sikt höja butikernas effektivitet och resultat. Detta kommer du möjliggöra genom olika typer av coachande samtal och utbildningsupplägg. Tillsammans med handlare, butikschefer, försäljningschefer och medarbetare utbildar du grupper av butikspersonal med varierande sammansättning och storlek.

Vem är du?
Som person vill vi att du är en lösningsorienterad lagspelare som tar stort ansvar för ditt arbete, både självständigt och i grupp. Vidare är du nyfiken, initiativrik, noggrann och strukturerad.


Vi vill att du har god förståelse för vad som driver en butiks effektivitet och lönsamhet. Du har också förmågan att identifiera utvecklingspotential och skapa konkreta åtgärder utifrån givet läge.

Som ledare är du lyhörd, tydlig och prestigelös. Du har ett coachande förhållningssätt och du brinner för att skapa förutsättningar för andra att lyckas.


Du har en god pedagogisk förmåga och är trygg i dig själv. Du trivs i rampljuset och med det konsultativa arbetssättet och kan därifrån inspirera och få andra att gå från idé till handling. Du är professionell och har ett förtroendeingivande förhållningssätt!

Du har erfarenhet från att jobba i ledande befattning, gärna inom dagligvarubranchen. Det är meriterande med erfarenhet från flera olika butiker/profiler och roller. Har du framgångsrikt drivit arbetsgrupper i projektform är det ett plus.

Vi ser gärna att du idag jobbar eller har jobbat med Ledande Butiksdrift i en ledande roll där du drivit förändringsarbete med framgång. Ett plus är om du är utbildad inom förändringsledning t.ex Lean, six sigma eller 5S.

Vi erbjuder ett gott arbetsklimat med många utvecklingsmöjligheter. Där du kommer ingå i ett regionalt tvärkompetent team med kollegor som har olika typer av bakgrund och kompetensområden. Jobbet innebär resor och övernattningar inom Sverige och det är därför viktigt att du har både vilja och möjlighet att resa i tjänsten.


B-körkort är ett krav. Möjlighet till tjänstebil finns.

Känner du igen dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Placeringsort
Göteborg

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas.

Kontaktperson
Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Thomas Ljungberg, 010-422 01 83, [ Link removed ]

Sista dag för Ansökan 
Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) snarast möjligt, dock senast den 29:de maj. Urvalet kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerats. 

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0015108