SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Är du vår nya Bemannings- och Schemaplaneringskonsult verksam i Östra/Norra Sverige? jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Är du vår nya Bemannings- och Schemaplaneringskonsult verksam i Östra/Norra Sverige? på ICA

Är du vår nya Bemannings- och Schemaplaneringskonsult verksam i Östra/Norra Sverige?

ICA Solna, Stockholms län Heltid

Välkommen att jobba med entreprenörer i världsklass, för ett av Sveriges starkaste varumärken – ICA!  

Beskrivning av verksamheten 

Butikskonsult & Verksamhetsstöd tillhör Butik & Försäljning som ansvarar för samtliga profiler Maxi, Kvantum, Supermarket och Nära inom ICA Sverige. Butikskonsult & Verksamhetsstöds uppdrag är att utveckla och leverera produkter och tjänster till ICA butikerna och butiksnära roller med fokus på kundernas behov och butikslönsamhet genom att kombinera kompetens från erfarna butiksmedarbetare med analytiska förmågor & ny teknik. Affärsområdet består av cirka 100 kunniga och engagerade medarbetare och omsätter cirka 100mkr per år. 

Det här är ditt blivande jobb

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att vägleda butiken i deras bemanningsplaneringsprocess, från övergripande och strategisk nivå till schemaläggning på avdelnings- och individnivå. Arbetet genomförs till stor del på plats i butik och alltid i tät dialog med butiken. Målsättningen med ditt uppdrag är att genom ett konsultativt förhållningssätt stötta butiken i att skapa en bemanning med bra balans mellan affärsidé, kunderbjudande och kostnadseffektivitet.

Även om primära arbetsuppgifter är kopplade till bemanning har du även på möjlighet att leverera fler tjänster utifrån butikskonsults tjänsteportfölj på sikt såsom t.ex. Ledande Butiksdrift.

Vi erbjuder ett gott arbetsklimat med många utvecklingsmöjligheter. Du ingår i ett regionalt tvärkompetent team av kollegor med olika typer av bakgrund och kompetensområden. Jobbet innebär resor och övernattningar inom Sverige och det är därför viktigt att du har både vilja och möjlighet att resa i tjänsten.

Brinner du för butiksdrift, arbetsmiljö, personal och bemanningsplanering och vill utvecklas vidare inom ICA så ta chansen och sök jobbet!

Vem är du?

Du är utbildad inom HR och personalvetande och/eller har motsvarande kunskaper genom erfarenhet. Meriterande är om du jobbat med behovs- och bemannings-planering samt schemaläggning och dess system, inom dagligvaruhandeln. Du bör ha goda kunskaper om arbetsrätt, främst arbetstidslagar, kollektivavtal, systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM) och facklig samverkan.

Som person vill vi att du är självgående, initiativrik, lösningsorienterad, lyhörd och strukturerad.  Utöver dessa egenskaper har du även en god pedagogisk förmåga och är trygg i dig själv.

Känner du igen dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Placeringsort

Primär placeringsort är Solna men din primära arbetstid spenderas i våra butiker.

Möjlighet till tjänstebil finns.

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas.

Kontaktperson

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Jenny Ramén 010-422 19 09,

[ Link removed ]

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 28 Augusti 2022. Urvalet kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerats. 

Välkommen till oss!  

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0016765