Jobbet Är du vår nya Bemannings- och Schemaplaneringskonsult? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Är du vår nya Bemannings- och Schemaplaneringskonsult? publicerad av ICA

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Välkommen att jobba med entreprenörer av världsklass, mitt i en dagligvaruhandels- transformationen, för ett av Sveriges starkaste varumärken - ICA!

Beskrivning av verksamheten

Butikskonsult & Verksamhetsstöd tillhör den del inom ICA Sverige AB som heter Butik & Försäljning, funktionen som ansvarar för samtliga profiler Maxi, Kvantum, Supermarket, Nära samt E-handel. Vår uppdrag är att utveckla och leverera produkter och tjänster till ICA butikerna och butiksnära roller med fokus på kundernas behov och butikslönsamhet genom att kombinera kompetens från erfarna butiksmedarbetare med analytiska förmågor & ny teknik. Afförsområdet består av cirka 100 kunniga och engagerade medarbetare och omsätter cirka 100mkr per år.

Det här är ditt blivande jobb

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att vägleda butiken i deras bemanningsplaneringsprocess, från övergripande och strategisk nivå till schemaläggning på avdelnings- och individnivå. Arbetet genomförs till stor del på plats i butik och alltid i tät dialog med aktuell butik. Målsättningen med ditt uppdrag är att genom ett konsultativt förhållningssätt stötta butiken i att skapa en bemanning med bra balans mellan affärsidé, kunderbjudande och kostnadseffektivitet.

Du ingår i ett regionalt tvärkompetent team av kollegor med olika typer av bakgrund och kompetensområden, samt Butikskonsults kompetensgrupp Smart Bemanning.

Jobbet innebär resor och övernattningar inom Sverige och det är därför viktigt att du har både vilja och möjlighet att resa i tjänsten. Möjlighet till tjänstebil finns.

Vi erbjuder ett gott arbetsklimat med många utvecklingsmöjligheter. Brinner du för butiksdrift och bemanningsplanering och vill utvecklas vidare inom ICA så ta chansen och sök jobbet!

Även om primära arbetsuppgifter är kopplade till bemanning har du även på möjlighet att leverera fler tjänster utifrån butikskonsults tjänsteportfölj på sikt såsom t.ex. Ledande Butiksdrift.

Vem är du?

Du är nyfiken, innovativ och modig! Denna roll kräver att du är intresserad av att ligga i framkant inom butikstjänster och innovation. Du är orädd och har en drivkraft att ständigt utveckla dig själv och andra utifrån ICA-butikernas behov.

Du är resultatinriktad med sinne för affären! Du har erfarenhet av att driva lönsamhet. Du får med dig andra i att förverkliga idéer till handling.

Du har hjärtat på rätta stället! Du förstår samspelet mellan innovationsfrämjande kultur mellan strategi, process, kultur och medarbetardynamik och tycker det är enormt viktigt.

Du är gärna utbildad inom HR och personalvetande eller har motsvarande kunskaper genom erfarenhet.

Du har god och bred butikserfarenhet från dagligvarubranchen, gärna från ledande befattning i butik. Det är meriterande med erfarenhet från flera olika butiker. Du är väl insatt i den dagliga driften i butik, samt ha god förståelse och kunskap om vad som driver butikernas lönsamhet och utvecklingspotential.

Meriterande är om du jobbat med bemanningsplanering och schemaläggning i butik, kanske som avdelningschef, personalchef eller butikschef, och har kunskaper om arbetsrätt, främst arbetstidslagar, kollektivavtal, arbetsmiljö och facklig samverkan.

Du har erfarenhet av arbete med bemanningssystem och behovsplanering i butik.

Som person vill vi att du är självgående, initiativrik, lösningsorienterad, noggrann och strukturerad. Utöver dessa egenskaper har du även en god pedagogisk förmåga och är trygg i dig själv.

Känner du igen dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Placeringsort

Primär placeringsort är Solna men annan placeringsort kan vara aktuell.

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas.

Kontaktperson

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Johannes Jansson, 072 220 2395, johannes.jansson@ica.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 6 september 2019. Urvalet kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdag har passerats.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Referens

R0008683

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till