Jobbet Är du vår nästa utvecklare? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Är du vår nästa utvecklare? publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och möjliggöra en likvärdig utbildning för alla elever i den svenska skolan? Brinner du för ditt hantverk och vill arbeta med modern teknik? Sök då vår tjänst som utvecklare hos vår kund ILT Inläsningstjänst! Sök redan idag då vi selekterar löpande


Om tjänsten
På ILT Inläsningstjänst kan du förvänta dig en kreativ arbetsmiljö och ett skönt gäng som har en riktigt can-do attityd. Inläsningstjänst är den perfekta storleken på ett företaget för att du ska få det handlingsutrymme som krävs för att kunna vara med och påverka utvecklingen.

Deras vision är att möjliggöra en likvärdig utbildning för alla elever i den svenska skolan. I 25 år har Inläsningstjänst utvecklat och levererat deras största produkt, som är anpassade läromedel för elever med läs- och skrivsvårigheter. Andra produkter är bland annat ett studiestöd på modersmål, inläst på olika språk och ett spel som heter Sweet City med syfte att lära användaren svenska. ILT Inläsningstjänst har även nyligen lanserat en app, Polyglutt, som stödjer språkutveckling och mångspråk i förskolan.

Företaget är i en unik position på marknaden med en spännande utvecklingsfas med många nya produkter framför sig. Nyligen lanserade teamet en ny webbplats samt en micro service-baserad arkitektur, som gör det snabbt och smidigt att skapa nya tjänster och produkter. Inläsningstjänst är en platt och agil organisation, som medvetet jobbar med små experiment och lärande i sin produktutveckling.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ILT Inläsningstjänst. Uppdraget kommer att vara på heltid på 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
Ditt arbete kommer att spänna över hela produktlivscykeln, som börjar med story mapping och backloggarbete och senare övergår till implementation, testning, driftsättning och underhåll. Teamet du jobbar i kör strikt Scrum, DevOps och en hel del XP practices, så som testdriven utveckling, parprogrammering och continuous integration, och har helhetsansvar för den publika webben, backendtjänsterna samt tillhörande servrar och arkitektur. Arkitekturen är modern: Microstjänster skrivna i PHP 7 och en infrastruktur baserad på Docker och Ansible med one-click deployment till produktion med Jenkins Pipeline. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med modern teknik och ett stort inflytande över teknikval och arbetssätt.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har relevant utbildning inom området. Då tex. Civil- eller högskoleingenjör inom Datateknik, alternativt passande YH-Utbildning inom då tex. Systemutveckling
• Kunskaper inom Unix alternativt Linux
• Intresse i teknik samt data
• Skriver och talar flytande på svenska samt engelska, då båda språken förekommer i företagets interna system

Det är meriterande om du har erfarenhet inom.

• PHP5/PHP7
• Backend-utveckling av REST-tjänster och traditionell webbutveckling
• MySQL, SQL server eller liknande
• Grundläggande frontend-utveckling i JavaScript (t ex JQuery)

ILT Inläsningstjänst lägger stor vikt i dina personliga egenskaper utöver de kunskaper du har inom ovan tekniska områden. Som person ser vi att du har ett stort intresse för teknik och IT. Vi ser också att det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, då du kommer arbeta i ett sammansvetsat företag, där alla ska kunna samarbeta med alla.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Omgående
• Omfattning: Heltid
• Placering: Hammarby Sjöstad, Stockholm
• Kontaktuppgifter: matilda.ronnquist@academicwork.se

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Inläsningstjänsts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mailto:stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget
ILT Inläsningstjänst arbetar med läromedel, studiestöd och berättelser i ljudform samt lärspel, utbildningar och tester för kartläggandet av dyslexi. Det är smarta tjänster som gör vardagen lite lättare för pedagoger som finns ute i skolorna. Deras vision är att kunna ge alla likvärdiga förutsättningar att klara skolan - alltid med elevernas och pedagogernas vardag i fokus. Idag består Inläsningstjänsts utbud av en rad smarta tjänster som passar från förskolan upp till vuxenutbildningen.

Referens

15023209-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till