Jobbet Är du vår nästa Senior Account Manager? Se hit! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Är du vår nästa Senior Account Manager? Se hit! publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i ett företag med en stark entreprenörsanda? Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av högt i tak, engagemang, affärsfokus och en tempofylld arbetsmiljö? Då kan denna roll som Senior Account Manager till vårt Göteborgskontor vara en "Perfect Match".

Arbetsbeskrivning
I rollen som Senior Account Manager på Jurek kommer du att ansvara för din egen kundstock och budget. Du kommer att arbeta med komplex försäljning och driva ett självständigt försäljningsarbete där du prospekterar, säljer in våra bemannings och rekryteringstjänster, bygger upp långsiktiga kundrelationer och utvecklar ett nära samarbete med våra kunder i regionen. I tjänsten ingår både nyförsäljning samt bearbetning av befintliga kunder.

Du kommer att arbeta branschoberoende och göra affärer tillsammans med beslutsfattare på olika chefsnivåer – främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Du kommer att arbeta nära övriga säljavdelningen samt ha ett nära samarbete med konsultchefer och rekryteringskonsulter då vi tillsammans bildar ett oslagbart team. Självklart ser vi tillsammans till att hålla en hög aktivitetsnivå genom kontinuerlig coachning samt gemensamma och individuella mål.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från rekrytering- och bemanningsbranschen och är van vid att arbeta efter en strukturerad säljmetodik där du själv ansvarar för att ta fram en tydlig bearbetningsplan för dina kunder. Har du en relevant eftergymnasial utbildning eller idrottat på hög nivå så är det meriterande men inget krav.

För att lyckas i rollen som kundansvarig säljare krävs det att du har en hög ambitionsnivå, resultatfokus och är en kommunikativ relationsbyggare, en "people-person" som är prestigelös och närvarande.
Vi ser gärna att du:

• Är orädd för att använda telefonen och kontakta nya personer.
• Har arbetat med Office-paketet och är van att arbeta strukturerat i CRM-system.
• Arbetar målmedvetet mot högt uppsatta mål och är lösningsorinterad

Du erbjuds:
Vi erbjuder ett mycket stimulerande säljjobb med goda förtjänstmöjligheter i ett av marknadens bästa säljteam. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en inspirerande arbetsmiljö. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor som brinner för att skapa "The Perfect Match" för våra kunder och kandidater. Tjänsten är placerad i fina lokaler på Kungsgatan i centrala Göteborg. Har du viljan att lyckas kommer du att kunna gå långt inom företaget och utvecklas tillsammans med oss.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Internal Recruiter & HR Coordinator Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka med en Senior Account Manager till vårt Göteborgskontor. Som SAM kommer du att tillhöra vårt säljteam som i dagsläget består av fem personer och du rapporterar till Regional Manager.

Sedan starten år 2006 har vi expanderat varje år och vår ambition är att behålla samma tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster inom våra affärsområden juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker och chefer med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

Sökord: Säljare, Senior Account Manager, Account Manager, Rekrytering, Bemanning, Kundansvarig


Referens

2D408C6E96DD4E7C92F142D3A9F18310

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till