Skapa en jobbvarning

Enter your email below to save this search and receive job recommendations for similar positions.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
You already suscribed to this job alert.
No Thanks
SE
Vad vill du jobba med?
Apply to this job.
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

You’re being taken to an external site to apply.

Enter your email below to receive job recommendations for similar positions.
Är du vår nästa Affärsutvecklare av morgondagens butikstjänster inom försäljning och drift på ICA? at ICA

Är du vår nästa Affärsutvecklare av morgondagens butikstjänster inom försäljning och drift på ICA?

ICA Solna, Stockholms län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Välkommen att jobba med entreprenörer av världsklass, mitt i en dagligvaruhandelstransformation, för ett av Sveriges starkaste varumärken – ICA!

Vi söker dig med beprövad erfarenhet av kunddriven affärsutveckling, med djup analytisk kompetens och stark förmåga att lösa komplexa frågor.

Du kommer tillhöra funktionen Butikskonsult & Verksamhetsstöd som är en del inom ICA Sverige AB och sponsorområdet Butik & Försäljning. Butikskonsult & Verksamhetsstöds uppdrag är att utveckla och leverera tjänster till ICA butikerna inom försäljning och drift med fokus på förbättrad butikslönsamhet.

Det här är ditt blivande jobb

Vi letar efter en passionerad affärsutvecklare som brinner för att ta visionära idéer till konkreta tjänster och lösningar för våra ICA butiker.

Hos oss ges du unika möjligheter att i en snabbrörlig miljö ta stort individuellt ansvar med bred exponering inom ICA. Du kommer att besitta en nyckelroll med påverkan på hur ICA & butikerna tar sig an utmaningar inom tex ökad försäljning, minskade kostnader, effektiviserade arbetssätt samt förbättrat genomförande. Du kommer att sträva efter att säkra att ICA Butikskonsult har en tjänsteportfölj med ett utbud som möter butikernas behov idag såväl som imorgon, som levererar effekt i butik och har en ekonomisk bärighet.

Ansvarsområden & arbetsuppgifter

 • Säkra framdrift i arbetet med att sätta vision, mål, strategisk riktning samt roadmap för ICA Butikskonsults tjänsteportfölj
 • Utvärdera och utveckla ICA Butikskonsults tjänsteportfölj och paketeringen av denna
 • Löpande stötta våra butikskonsulter i utveckling, paketering och prissättning av våra utbildningar och tjänster
 • Kvalitetssäkra utvecklingsprocessen av tjänster samt projektleda nyutveckling av dem med målet att ta idéer till konkreta och fungerande lösningar till ICA butikerna

Din profil

Du brinner för kunddriven affärsutveckling och har erfarenhet av att planera, strukturera och koordinera framtagning och paketering av tjänster och erbjudande med fokus på kundbehov och kundtillfredställelse. Du har goda erfarenheter och meriter av att ha tagit visionära idéer till konkreta och lönsamma produkter och tjänster till kund.

Du drivs av att leverera verklig effekt och synliga resultat och använder det för att styra dina prioriteringar. Du är resultatinriktad och har ett sinne för affären, du fokuserar på kundbehovet och har erfarenhet av att ta ägandeskap för helheten.

Du levererar resultat genom att definiera mål, både kvalitativt som kvantitativt och har förmågan att bryta ned det i planer på lång och kort sikt. Du tar ett helhetsansvaret för planering, framdrift och leverans inom de projekt du startar upp.

Du behöver snabbt kunna identifiera nyckelfrågorna och dess affärsbetydelse samt definiera angreppssätt och analyser för att adressera dessa.

Det är viktigt att du har stark integritet, hög grad av professionalism, skarp analysförmåga och har en naturlig fallenhet för att driva mot gemensamma mål samt skapa långsiktiga relationer med de individer du interagerar med.

Personliga egenskaper

 • Ödmjuk och lyhörd
 • Goda ledaregenskaper och kommunikativ förmåga för att skapa samsyn kring problembild, lösning och förväntad effekt
 • Strukturerad och stor vana av att verka genom andra
 • Sprider energi, engagemang och är en positiv förebild
 • Stor analytisk förmåga och förståelse för vad som driver lönsamma affärer

Formella krav och erfarenheter

 • Civilingenjör, Civilekonom el motsvarande
 • Projektledning
 • Minst 3 års arbetslivserfarenhet
 • Goda kunskaper och förmåga i PowerPoint, Excel och Office 365
 • Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Relevant arbetslivserfarenhet

Managementkonsult eller Affärsutvecklare inom detaljhandeln

Anställningsform och tillträde

Tjänsten är ett vikariat mellan mitten av mars 2021 till och med 31 januari 2022

Kontaktinformation

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Sophie Bjellerup, 073 594 95 30, [ Link removed ] eller Jenny Werner, 070 492 32 43, [ Link removed ]

Sista dag för ansökan
Välkommen med din ansökan senast fredagen den 22 januari 2021. Urval och intervjuer sker löpande.

Placeringsort

Solna

Vi på ICA har ett stort behov av att ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Coronasmitta. För din och vår säkerhet väljer vi att genomföra anställningsintervjuer via video och telefon i första hand. Välkommen till oss!

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

 

Recommended skills

Affärsutveckling
Paketering (Livsmedel)
Svenska (Undervisning)
Projektledning
Engelska (Undervisning)
Apply to this job.
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0012450