Jobbet Är du vår blivande Nättekniker? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Är du vår blivande Nättekniker? publicerad av e.on

Heltidsanställd
Halmstad

Arbetsbeskrivning

Jag heter Anders Björklund och arbetar som nättekniker sedan 10 år tillbaka på E.ON Energidistribution i Halmstad!

Det som fick mig att börja på E.ON var dels att jag kände för lite nya utmaningar, men även att jag under några år haft ett bra och givande samarbete med projektbeställare på E.ON. Bekantskaper som gjorde att jag hade viss insikt i arbetsuppgifterna och kände att mina kunskaper skulle passa in hos E.ON.

Mitt ansvarsområde handlar bland annat om att hjälpa och vägleda nya kunder som vill ansluta till elnätet. Detta arbete görs i samarbete med vår anslutningsavdelning i Malmö där jag initialt plockar fram kalkyl för anslutningsavgiften och den tekniska lösningen. I mitt uppdrag ingår även att beställa fältarbetet av vår entreprenör och driva på så att arbetet blir utfört enligt utsatt tidplan. Det ingår även att svara på kundfrågor om elnätet och att beställa reparationsåtgärder efter fel eller skador som uppstått på våra anläggningar. Jag är med från start till mål i de ärende jag hanterar och har därmed möjlighet att påverka slutresultatet i viss mån, vilket betyder mycket för mig.

Min dag börjar som regel med en kopp kaffe när jag tittar över mina inkorgar med olika ärendetyper. Jag prioriterar snabbt bland de ärende som finns och kontrollerar även om bättre underlag krävs (kontakta kund/installatör mm) för att jobbet ska kunna utföras snabbt och smidigt.


För att lyckas i rollen krävs att du har någon form av el-utbildning eller annan erfarenhet inom elbranschen. Eftersom mycket av arbetet hanteras i datormiljö krävs även att du har en goda kunskaper om det vanligaste Office-programmen. Det är även meriterade om du har erfarenheter från affärssystemet SAP.

Själv är jag uppvuxen i kabelmiljö men har snabbt satt mig in i luftburna anläggningar, då den kunskapen finns inom avdelningen där jag jobbar.

Viktiga egenskaper för att passa in hos oss, är att du kan arbeta självständig och strukturerat, men dina kollegor finns alltid nära tillhands om du behöver diskutera fram lösningar.

Du måste även gilla att prata med kunder och ha förståelse för deras behov/problem och försöka hitta lösningar som passar båda parter.

Vilka är vi då? Jo, vår etablering består av 3 nättekniker, men vi är totalt 14 nättekniker som jobbar inom samma region, vilket innefattar Växjö, Nässjö och Kalmar.

Tycker du det låter intressant och vill bli min nya kollega? I så fall så välkomnar vi din ansökan!

                                                                                                                                                                                              Anders Björklund Nättekniker E.ON

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef,

Magnus Nilsson +46 703 552 677

För frågor till våra fackliga representanter, vänligen kontakta:

Lars-Inge Gustavsson, Unionen, +46 73 0499 876

Charlotte Klippel, Akademikerna, +46 706 446 707

Mattias Andolfsson, Ledarna, +46 709 669 029

Sök redan idag och var med oss på vägen mot ett hållbart samhälle!


Referens

93385

Om företaget

Här förnyar vi Sverige
Ett bultande hästhjärta, passion för cykling eller simning i blodet? Eller är din grej mer ett seriemaraton från soffan? Hos oss finns människor med alla möjliga olika intressen. Vi vet nämligen att det blir roligare och mer givande att gå till jobbet när kollegerna är en skön mix av människor med olika infallsvinklar, bakgrunder och liv.

Det är då vi berikar varandra som mest.

På E.ON är alla lika olika, men vi har samtidigt en sak gemensamt: vi brinner för vårt mål - att ställa om till 100 % förnybar och återvunnen energi senast till år 2025. Det är ingen liten ambition, och för att vi ska kunna nå dit krävs människor som vill vara med och göra skillnad och bryta ny mark tillsammans. Som till exempel Marianne på bilden, som inte bara älskar ridning och hästar utan dessutom är en av pionjärerna inom förnybar fjärrvärme.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss och vara med och skapa ett land som drivs av naturens kraft istället för på dess bekostnad? Möt Marianne och några av oss andra här!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till