Jobbet Är du systemutvecklare på jakt efter nytt? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Är du systemutvecklare på jakt efter nytt? publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Hos Tieto har du chansen att fortsätta din karriär på en prestigelös arbetsplats i ett globalt företag med globala kunder.

Information om uppdraget:

På Tieto erbjuds du chansen att jobba i agila team där kontinuerlig teamutveckling är en självklarhet. På arbetsplatsen har du möjligheten att lära dig storskalig industriell mjukvaruutveckling i nära samarbete med kund. Som anställd erbjuds du en möjlighet att ständigt utvecklas, och jobbet passar därför dig som motiveras av att lära dig nya saker.

Arbetsuppgifterna innefattar anpassning och implementering av systemlösningar utefter kundens behov. Som systemutvecklare kommer du att arbeta med olika kundprojekt. Du kommer att vara delaktig i alla delar av projekten från början till slut.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har utbildning inom teknisk datavetenskap, datavetenskap eller systemvetenskap med extra fokus på programmering. Programmeringsspråk som efterfrågas är
Java och C++. Meriterande /önskvärt med kunskaper i C#. Vi ser gärna att du har minst 1 års erfarenhet av arbete som systemutvecklare eller liknande. Denna position passar de som söker ett åtagande på lång sikt. Som anställd har du gott om möjlighet till djup inlärning i stora och komplexa programvarusystem.

Skicka gärna in en intresseanmälan så tar vi kontakt med dig och berättar mer om jobbet.

Om arbetsgivaren:

Tieto vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder sin mjukvara och sina tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor, hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

Tietos huvudkontor ligger i Espoo, Finland, och bolaget sysselsätter omkring 14 000 experter i cirka 20 länder.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

50111

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till