Jobbet Är du student som vill jobba extra inom administration? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Är du student som vill jobba extra inom administration? publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Söker du ett jobb under studietiden med varierade uppgifter och stort ansvar? Vi söker nu en student som önskar jobba extra under studietiden med administration.

Information om uppdraget:

Du kommer jobba i vår kunds reception och vara ansiktet utåt. Detta innebär bland annat att du kommer svara i telefon ta emot varuleveranser och bemöta besökare. Utöver din roll i receptionen så ingår offertskrivning, korrespondens, kursadministration och diverse bokningar i tjänsten.

Förslag på arbetstider är 08:00-14:00 (5 timmar per dag), 2 dagar i veckan. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Anställningen sker av StudentConsulting och du jobbar ute hos kund på Västerslätt.

OBS! ATT DU HAR ANNAN SYSSELSÄTTNING PÅ MINST 50% ÄR ETT ABSOLUT KRAV FÖR ANSTÄLLNING, till exempel Studier.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande uppgifter och gärna läser en relevant utbildning. Då du kommer ha kontakt med kunder är det viktigt att du är en serviceinriktad problemlösare. Hög noggrannhet kommer även vara viktigt för rollen.

Kraven för tjänsten är en god datakunskap och att man är väl insatt i programmen Outlook, Word och Excel.

Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt personer, välkommen med din ansökan via vår hemsida redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

50136

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till