Jobbet Är du student och behöver en extra inkomst? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Är du student och behöver en extra inkomst? publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Då är det dig vi letar efter. Vi söker just nu studenter som vill komplettera sin utbildning med praktisk erfarenhet.

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting är rutinerade inom bemanningsbranschen och har mångårig erfarenhet av att arbeta med just studenter som arbetsgrupp.

Just denna tid på året har vi fullt upp med att träffa nya spännande arbetsgivare som är i behov av extrapersonal. Våra kunder och samarbetspartners bedriver verksamheter bland annat inom ekonomi, administration, kundtjänst, butik, industri, produktion, logistik och transport.

Med andra ord finns det goda möjligheter för dig att hitta det extrajobb som söker efter, oavsett om du vill komplettera din utbildning med bra praktisk erfarenhet eller främst är ute efter en extra inkomst.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
- Är studerande på minst 50 %
- Gärna har ett par år kvar av dina studier
- Har möjlighet att arbeta minst 8-16 h/veckan (1-2 dagar/veckan)

Du motiveras av ett extraarbete och känner att det finns både intresse och utrymme för detta. Som person är du social, driven och noggrann i allt du tar dig för.

Intresserad? Skriv några rader om varför och vad som skulle vara det optimala extrajobbet för just dig.

Vi ser fram emot att läsa sin ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

46371

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till