Jobbet Är du redo att axla ett redovisningsansvar i Estate FM Group? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Är du redo att axla ett redovisningsansvar i Estate FM Group? publicerad av Academic Work

Heltid
Stockholm
N/A

Arbetsbeskrivning

Academic Work söker en redovisningsekonom till Facility Management-bolaget Estate. Denna tjänst är en tillsvidareanställning men Estate söker även en kollega i samma befattning för ett vikariat under 1 års tid. Tjänsten är placerad på Stockholmskontoret på Kungsholmen. Teamet består idag av en redovisningsansvarig, en controller och tre redovisningsekonomer. Tjänsten innebär mycket eget ansvar men då ni inom teamet sitter tillsammans i ett öppet landskap kan ni enkelt stötta varandra.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Estate.

Kandidatprofil


* Har en universitets- eller högskoleexamen inom ekonomi alternativt relevant YH-utbildning mot redovisning.
* Har en förståelse för det ekonomiska flödet till den grad att du känner dig bekväm med den löpande bokföringen fram till bokslut.
* Talar och skriver obehindrat på svenska.
* Har god systemförståelse och lätt kan sätta dig in i nya system då Estate idag arbetar i flera olika ekonomisystem. Du kommer främst att arbeta med Visma Mamut och Palette.

Som person är du ansvarsfull och det arbete som du lämnar över är noggrant utfört. Under arbetsdagen kan det förekomma en del ad hoc uppgifter, därför ser vi att du är flexibel i ditt arbetssätt och ser positivt på problem som kan dyka upp kring exempelvis krediteringar, uppdateringar av register och dyl. Estate uppskattar en dynamisk miljö där alla hjälper varandra, därför ser vi även att du är hjälpsam och stöttar ditt team. Självklart är du även positiv och älskar att jobba med siffror.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: 40h/v, tillsvidare (provanställning tillämpas)
* Placering: Strandbergsgatan 61, Kungsholmen
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Estates önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [Click Here to Email Your Resumé] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

14996805-SE