Jobbet Extrajobb som aktivitetsguide till ”Fångarna på Kastellet”! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Extrajobb som aktivitetsguide till ”Fångarna på Kastellet”! publicerad av Academic Work

Deltid
Vaxholm
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du serviceinriktad ut i fingerspetsarna och vill arbeta i en roll där du får vara aktiv och samtidigt träffa nya människor varje dag? Vi söker nu en aktivitetsguide till Vaxholms Kastell där du främst kommer att arbeta inom deras Fångarna på fortet-koncept. Letar du efter Stockholms roligaste extrajobb och är tillgänglig omgående? Sök då denna roll redan idag!

Academic Work söker 4 aktivitetsguider på deltid till Vaxholms Kastell. Här möts du av kollegor med mycket energi och där man har roligt på jobbet! Du möter nya människor varje dag som kommer till Kastellet för att ha roligt tillsammans med exempelvis kollegor, klasskamrater eller barndomsvänner. Vaxholms Kastell har ett fångarna på fortet-koncept dit grupper kommer för att genomföra denna aktivitet tillsammans. Som aktivitetsguide kommer du att välkomna gästerna och visa dem runt och säkerställa att de har en rolig vistelse tillsammans.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Vaxholms Kastell. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till september. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som aktivitetsguide hos Vaxholms Kastell kommer du arbeta med att visa runt och vara delaktig i aktiviteter när olika grupper kommer till Vaxholms Kastell.

Du kommer till exempel att:

* Genom personligt bemötande leda både barn, ungdomar och vuxna genom Kastellets olika aktiviteter
* Ge bästa tänkbara service till gästerna och ta ett stort eget ansvar i ditt arbete
* Vara delaktig i utveckling av nya aktiviteter och underhåll samt reparation av befintliga
* Vid intresse kan det även bli aktuellt att arbeta inom Kastellets restaurang

Tjänsten passar dig som vill ha ett extrajobb där du har roligt tillsammans med dina gäster och med dina kollegor. Vidare passar den dig som tycker om att prata inför grupp och är bra på att kommunicera med olika typer av människor.

* Är studerande på eftergymnasial nivå och har minst 1 år kvar av studierna
* Är trygg med att prata inför grupp, stor som liten
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då du i din roll kommer att kommunicera med både svensk- och engelsktalande gäster

Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet från en servicefokuserad roll
* Har tidigare erfarenhet från turismbranschen
* Har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen

Som person är du utåtriktad och positiv, du tycker om att träffa nya människor och att skapa relationer. Vidare är du kreativ och idérik, du är serviceinriktad och social. Du tycker om att bjuda på dig själv och är bra på att kommunicera och tala inför grupp.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Så snart som möjligt
* Omfattning: Deltid, ca 1-2 dagar i veckan. Arbetstiderna är förlagda mellan 8-19.30 alla dagar i veckan.
* Placering: Vaxholm
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vaxholm Kastells önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15005561-SE

Liknande jobb

Områdeschef till Hemfrids Abonnemangsaffär Stockholm Hemfrid i Sverige AB
Ekonomistudent som söker sommarjobb till hotellbolag Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Ungdomsledare sökes för sommarjobb Stockholm StudentConsulting
Konsultchef inom affärsområdet Finance Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Teamledare inom marknad till Teknologisk Institut Stockholm Teknologisk Institut
Interim redovisningschef Stockholm Michael Page
Gruppchef Bemanning Stockholm SOS Alarm
Chefsassistent till storbank Stockholm Brightby
Redovisningschef till Rikshem Stockholm Gazella
CIO till Bravura Stockholm Bravura
Avdelningschef Bromma SECURITAS
Fastighetschef till Rikshem Södertälje Rikshem

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Vaxholm).