Jobbet Är du Gate Gourmets nya skiftledare? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Är du Gate Gourmets nya skiftledare? publicerad av Academic Work

Heltid
Göteborg
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Söker du efter nya utmaningar och vill arbeta i en spännande och internationell miljö? Har du tidigare erfarenhet av flyg- eller cateringsbranschen? Drivs du av ansvar och duktig på att strukturera upp dina och andras arbetsuppgifter? Då är rollen som skiftledare någonting för dig!

Academic Work söker en skiftledare till Gate Gourmet som ansvarar för deras tullfria-avdelning på Landvetter flygplats. Som skiftledare på tullfria-avdelningen kommer du att ingå i ett team med tre- åtta andra personer, beroende på säsong, varav en till skiftledare. Ett arbeta hos Gate Gourmet på Landvetter gör att du kommer bli en del av ett multinationellt bolag i en snabbrörlig miljö.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Gate Gourmet. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till sex månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som skiftledare kommer du att ansvara för den dagliga driften av tullfria-avdelningen, såsom personal- och leveransplanering. Du kommer att rapportera till Team Leader Operations.

Du kommer till exempel att:

* Stämma av beställningar, flighter, inventeringar och sortimentbyten
* Rapportera reparationer och se till att arbetsredskap finns och underhålls
* Se till att packrutiner, instruktioner och bemanning efterföljs och stämmer
* Diverse andra administrativa uppgifter

Tjänsten passar dig som trivs i en snabbrörlig miljö och duktig på att arbeta mot uppsatta mål och snäva deadlines.

Flygplatsen är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser. Detta innebär utdrag ur belastningsregistret, fem årskontroll, säkerhetsintervju samt ansökan som flygplans badge.

* Har godkänd gymnasieutbildning
* Är flytande svenska och engelska, både i tal och skrift.
* Svensk medborgare i minst fem år, då det krävs att genomföra en registerkontroll för ha möjlighet att arbeta på flygplatsen

Det är meriterande om du:

* Om du har bakgrund inom flyg- eller cateringsbranschen

Som person kan du ta ansvar för det gemensamma resultatet samt prioritera dina uppgifter på ett effektivt sätt så att tidplaner efterföljs. Du arbetar bra med andra människor, agerar lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter, kompetens och prestationer. Vidare ser vi att du är strukturerad och tar självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående (kontrollerna kommer ta ca fem veckor)
* Omfattning: Heltid
* Placering: Landvetter Flygplats
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15008897-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till