Jobbet Är du en landslagsspelare som vill utvecklas i Västerås? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Är du en landslagsspelare som vill utvecklas i Västerås? publicerad av Atea

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Västerås flera nya lagspelare till landslaget i Informationsteknologi. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget.  
 
Exempel på kompetenser vi söker är: 
  • Specialister med fokus på moln- och hybrida leveranser 
  • Specialister med fokus på kommunikation och säkerhet 
  • Föränderingsledare/Verksamhetsutvecklare 
  • Projektledare 
  • Specialister inom IOT och BI 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. 
 
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen att kontakta Mats Sedlacek eller Maria Kolli för ett förutsättningslöst första möte. Mats är ansvarig för konsultgruppering innovation och affärsutveckling och Maria platschef på kontoret i Västerås. Kontaktvägar till Mats är via mats.sedlacek@atea.se alternativt telefonnummer: 021-80 58 04 och till Maria via maria.kolli@atea.se, 021-80 58 07. Vi hanterar intresset löpande och där vi hittar en gemensam match för en tjänst kan den tillsättas direkt. Placeringsorten för tjänsterna är Västerås.  
 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 

Referens

190490

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till