Jobbet Är du en junior automationsingenjör och intresserad av mjukvaruutveckling? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Är du en junior automationsingenjör och intresserad av mjukvaruutveckling? publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort intresse för automation och mjukvaruutveckling och redo för nästa karriärsteg? Vi söker nu en junior Mjukvaruutvecklare till Swisslog. Du erbjuds en bred roll där du får arbeta med automatiserade logistiklösningar. Låter det intressant? Läs vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Academic Work söker för Swisslogs räkning en junior Mjukvaruutvecklare till kontoret i Partille. Med drygt 2 000 medarbetar över sex kontinenter är Swisslog en ledande aktör när det kommer till automatiserade lösningar inom logistik och sjukvård. Störst fokus i Göteborgskontoret, med ca 100 medarbetare, är mot automatiserad logistik där många företag fått förmånen att ta del av Swisslogs förbättrade metoder som gör att de uppnår nya nivåer av dynamisk lagerautomation, effektivitet och insikt. Exempel på lösningar som Swisslog tillhandahåller är utveckling av SynQ samt integrering av produkten AutoStore. SynQ är hjärnan i det automatiserade lagret som beräknar när och hur man ska plocka ordrar och lagra in för att optimera flöden och lagerhållning. Det är framförallt SynQ som du kommer utveckla.

Titta mer på nedan videoklipp för att se vilken nytta SynQ gör!

Du erbjuds

• Goda utvecklingsmöjligheter
• Ett bra ledarskap och härliga kollegor

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i teamet för Software Engineering som består av Technical Leaders och mjukvarutvecklare. Teamet präglas av högt engagemang och härlig stämning där man jobbar tillsammans mot gemensamma mål. Du kommer att arbeta i projektform där det ena projektet skiljer sig från det andra beroende på kundens önskemål. Det innebär att du kommer att bredda ditt kompetensområde och utvecklas i din befintliga roll. För att lyckas i rollen kommer du att få en mentor och efter en kortare introduktionsfas, där du får lära dig grunderna i mjukvaran, kommer du att få utföra enklare arbetsuppgifter för att på sikt ta dig an projekt av mer komplex dignitet.

Din vardag kommer till exempel att bestå av:

• Backendutveckling i SynQ
• Optimering av lagerflöden
• Utveckla användarupplevelsen i specifika projekt

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en ingenjörsexamen i automation, mekatronik eller annan relevant utbildning t.ex. datateknik eller teknisk fysik där vi prioriterar din förmåga att se automationslösningar i sin helhet
• Kan demonstrera att du har arbetat i Java, i examensarbete eller genom egna hobbyprojekt
• Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, både vad gäller tal och skrift

Som person är du:

• Initiativtagande
• Problemlösande
• Van att arbeta i team och samarbeta

Övrig information

• Start: Omgående
• Omfattning: Heltid, lånsiktigt uppdrag
• Placering: Partille
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swisslogs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Läs mer om Swisslog på deras hemsida

Referens

15035353-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till