Jobbet Är du en bilintresserad person med en känsla för service? Vi söker nu kundservicemedarbetare till Skruvat! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Är du en bilintresserad person med en känsla för service? Vi söker nu kundservicemedarbetare till Skruvat! publicerad av Academic Work

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Academic Work söker för Skruvats räkning nya kundtjänstmedarbetare till deras produktavdelning. Du kommer att vara del av ett nystartat team och dina främsta ansvarsområden kommer vara ansvarig för att bemöta kunder över telefon och ge bästa tänkbara service gällande kundens val av reservdelar, däck och fälj.

Skruvat sitter i fräscha lokaler vid Alviks Strand och som är ett glatt gäng som brinner för att skapa goda kundrelationer. Start för uppdraget är under första veckorna i mars och uppdraget sträcker sig inledningsvis sex månader framåt. Fungerar samarbetet väl mellan alla parter finnas vidare chanser till förlängning samt överrekrytering.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skruvats önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Skruvat.

Kandidatprofil


* Tidigare har arbetat med kundservice eller försäljning
* Har ett intresse för bilar/motorer/fordon
* Behärskar det svenska obehindrat både i tal- och skrift.

Det är meriterande du har tidigare erfarenhet av att arbeta med e-handel eller har en fordonsteknisk utbildning. Har du erfarenheter från att arbeta i bilbranschen som tex mekaniker, servicebokare, servicesäljare, fordonstekniker ses det också som meriterande. Har du dessutom kunskaper i något av de andra nordiska språken är det också meriterande för tjänsten.

Som person är du serviceinriktad, självgående och problemlösande. Vi ser vidare att du har lätt för att ta egna initiativ och trivs med att arbeta i team. Avslutningsvis ser vi att du är en social och glad person som på ett engagerat sätter dig in i varje kunds specifika ärande.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:

* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Lön: enl. överenskommelse

Placering: Alvik

Referens

15002088-SE

Liknande jobb

Servicerådgivare mån-fre 8-17 Stockholm Recruitive AB
Supporttekniker sökes! Stockholm StudentConsulting
Business Controller till Acando Stockholm Meritmind
Financial Controller Solna Hays Specialistrekrytering
Servicetekniker med elkunskaper Huddinge Palm & Partners Bemanning
Vi söker nu en junior servicetekniker Huddinge Palm & Partners Bemanning
Junior servicetekniker Huddinge Palm & Partners Bemanning
Human Resource to Sevenday Finans Stockholm Amendo Bemanning
Teknisk Säljare/ Föräljningsingenjör Järfälla Karisma Rekrytering
Business Analyst till IPQ Stockholm JUREK EXECUTIVE SEARCH
Kom till Personal & Chefsmässan och träffa Jurek Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Risk Specialist till BMW Sollentuna Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Kvalificerad utredare GDPR till kommun i södra Stockholms län Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Senior Consultant till zeb.consulting AB Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
UX-writer till Designgruppen Stockholm JUREK EXECUTIVE SEARCH
Drifttekniker Linux och säkerhet till Stockholmskontoret Stockholm p4it Search and Recruitment AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn003 - Stockholm).