Jobbet Är du Elgigantens nya kundservicemedarbetare? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Är du Elgigantens nya kundservicemedarbetare? publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltid
København
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Academic Work söker just nu en glädjespridande medarbetare till den norska kundserviceavdelningen hos vår kund Elgiganten. Nu söker vi dig som är i början av din karriär eller som vill ha ett sabbatsår och har erfarenhet av att arbeta med försäljning och service. Är du en person som trivs med att hjälpa kunder och är lösningsorienterad, då är detta jobbet för dig! Sök idag då vi jobbar med löpande rekrytering!

Academic Work söker för vår kund Elgigantens räkning medarbetare till deras norska kundserviceteam i Örestad, endast 20 min med tåg från Hyllie station.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Elgiganten.

Kandidatprofil

Som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med att ta emot samtal från kunder som ringer in till Elgigantens kundservice. Du kommer att arbeta i det team som arbetar mot den norska marknaden.

Du kommer till exempel att;

* Ta emot inkommande samtal från kunder
* Administrera kundens order i ärendehanteringssystem
* Hantera inkommande mail från kunder och vid behov även ringa upp kund för kompletterande frågor
* Adhoc uppgifter som kan dyka upp under dagen

Vi ser gärna att du har 13 års erfarenhet av försäljning och service, troligen genom att ha jobbat inom kundservice/ telemarketing/ butiksförsäljning.

Efterfrågade specifika kompetenser:

* Du kan kommunicera med norsktalande kunder. Kanske har du jobbat i Norge förut? Kanske har du jobbat i något annat land men tagit emot många norska kunder? Kanske har du en norsk släkting/vän? Eller så kanske du helt enkelt är född och uppvuxen i Norge?
* God datavana

Du kommer att få följa en utbildningsplan för att lära dig nya områden och fortsätta utvecklas i din roll som kundservicemedarbetare. Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom serviceyrket och vässa dina kunskaper på att ge service i världsklass!

Som person är du glad, positiv och har lätt till ett leende. Vi vill gärna att kunderna ska märka att du är engagerad och har en positiv inställning till att hjälpa dem med deras problem. Det är viktigt att du är en god lyssnare och har ett lösningsorienterat mindset. I rollen krävs det även att man ska vara duktig på att administrera, därav söker vi en person som är strukturerad och effektiv på samma gång.

* Start: Uppstart och introduktionstillfälle finns under juli, augusti och oktober
* Omfattning: Heltid med varierande arbetstider, mån-fre 09.00-20.00
* Lön: 19 500 DKK / vilket motsvarar ca. 26 000 SEK + möjlighet att tjäna in en bonus upp till 3500 DKK/ vilket motsvarar ca. 4800 SEK extra varje månad.
* Placering: Örestad, Köpenhamn
* Kontaktuppgifter: Louise Johansson
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elgigantens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
[Academic Work] (mailto:info@academicwork.dk).
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på info@academicwork.dk under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Referens

15009392-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till