Jobbet Är du av absolut världsklass? Lime söker nu en Account Manager B2B! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Är du av absolut världsklass? Lime söker nu en Account Manager B2B! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i en mossig miljö med torra och stela kollegor? I så fall kan du sluta läsa, för Lime är allt annat än det.

Academic Work söker en Account Manager B2B till Limes Stockholmskontor som ligger i stora fräscha lokaler centralt placerat med utsikt över Kungsbron.

Med en företagskultur som är vida känd, med obligatorisk trefika, roliga resor och där inspirationen flödar i en entreprenöriell miljö erbjuder Lime dig en arbetsplats med målet att ingen någonsin ska ha måndagsångest! Det är ett företag som bidrar till din vidareutveckling, jobbar gränsöverskridande och där du får vara med och påverka helheten i ett kraftigt växande företag där det hela tiden öppnas nya möjligheter och karriärvägar.

Lime som är störst i Sverige på CRM-marknaden erbjuder en rad lösningar till sina kunder med målet att göra sina kunder till kundmagneter. De utvecklar och säljer digitala produkter för Customer Relationship Management, utveckling och hantering av kundrelationer. I samband med att de fortsätter ta marknadsandelar har de stor tillväxt och utsågs år 2016 av Karriärföretagen som en av Sveriges 100 bästa arbetsgivare. Bolaget har precis gjort ett antal förvärv och är i en stark tillväxtfas.

Här får du möjligheten att utvecklas i rollen som Account Manager där du tillsammans med ett Stockholmsteam om 14 personer och totalt 55 grymma säljare över landet samarbetar för att tillsammans driva bolaget framåt. Att vara säljare på Lime innebär en kombination av processutveckling och komplex försäljning och de lär dig allt du behöver om deras produkter, deras säljteknik och försäljningsprocess för att lyckas i din nya roll.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Lime.

Kandidatprofil

Som Account Manager ansvarar du för att hitta och driva affärer framåt med blivande kunder. Du har hand om hela säljprocessen från första kontakt till förhandling och avtalsskrivning och givetvis jobbar du vidare med utveckling av dina kunder. För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har en stark egen drivkraft, uthållighet och en målmedvetenhet i att driva affären framåt. Du kommer att träffa bolag och människor i olika branscher där du snabbt identifierar processer och behov. Du blir expert på att effektivisera företag och göra dem mer lönsamma med hjälp av Limes CRM-system.

Tjänsten passar dig som vill jobba i ett tillväxtbolag där det förväntas av dig att du trivs i en föränderlig miljö där entreprenörsanda och trivselfaktor är viktiga delar. Inledningsvis kommer du att få en introduktionsperiod där du får chansen att lära dig allt om systemet, se hur dina kollegor jobbar, följa med på kundbesök och under tiden börja ta ansvar och starta igång din egen försäljning. Du går bredvid en senior kollega som du också kan vända dig till för alla typer av frågor.

* Har 1-3 års erfarenhet av B2B-försäljning, gärna mjukvaru- eller licensförsäljning.
* Har en energisk, social och positiv personlighet - de personliga egenskaperna väger tungt!
* Snackar och skriver obehindrat på svenska.
* Har B-körkort.

Det är meriterande om du...

* Har en akademisk utbildning, exempelvis inom ekonomi eller systemvetenskap. Det viktigaste är att du har en god grund för verksamhetsförståelse.
* Har erfarenhet av CRM-system, givetvis är det ett stort plus om det är just Lime.

För att du ska trivas i rollen som Account Manager på Lime ser vi att du är en person som är resultatinriktad och arbetar fokuserat för att uppnå både dina och organisationens mål. Du är passionerad med en personlighet som lätt skapar förtroende och har lätt för att bygga och vårda dina professionella relationer. Du tar självständigt ansvar för att driva arbetet framåt i såväl framgång som motgång och har en förmåga att både lägga ner tid, energi, engagemang och lite jävlar anamma i ditt arbete. Du är en person som tänker utanför boxen och tycker det är kul att bolla nya idéer med dina kollegor. Utöver det är det ju viktigt att du inte bara är corporate, utan att du också tycker det är kul på jobbet. Det enda de tar på blodigt allvar är sina kunder och deras företagskultur präglas av att hålla saker enkelt, ha glimten i ögat, vara schysst mot varandra och att testa nya idéer.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Så snart som möjligt, givetvis tar vi hänsyn till din uppsägningstid men the sooner the better.
* Omfattning: Heltid
* Placering: Stockholm, Kungsbroplan 1.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Limes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15000979-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till