Jobbet Är du vår nya medarbetare till produktionen på Martinsons i Bygdsiljum? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Är du vår nya medarbetare till produktionen på Martinsons i Bygdsiljum? publicerad av Lernia

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Bygdsiljum
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Om företaget

På Martinsons hamnar du mitt i en byggrevolution där träbyggandet fortsätter att plocka marknadsandelar. För att vara Sveriges mest nytänkande träförädlare även i framtiden behöver vi hela tiden förstärka vårt team med drivna och utvecklingsvilliga människor. Som du! 

Martinsons är delaktiga i hela kedjan från planta till färdig byggnad. Vi är en helhetsleverantör av skogliga tjänster i nära samarbete med skogsägarna och bedriver produktionen i två toppmoderna sågverk. Vi är dessutom en ledande aktör inom utvecklingen av rationellt och hållbart byggande i KL-trä och limträ. Med våra byggprodukter och byggsystem för flerbostadshus, hallar och broar har vi tagit positionen som ett av Sveriges mest innovativa träförädlingsföretag.

Klicka gärna på länken för att se hur det är att vara anställd på Martinsons: https://www.youtube.com/watch?v=F54nTPMFXK4

Inför hösten söker vi nu efter nya medarbetare till produktionen på Martinsons i Bygdsiljum. 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande då vi tillämpar rotation i fabrikerna, men det huvudsakliga arbetet består till stor del av övervakning av en automatiserad tillverkningsprocess. Du bör med andra ord vara både händig och snabb i tanken. Grundlig introduktion och utbildning ges självfallet inför start.  

Formell kompetens

- Körkort B och tillgång till bil
- Tidigare erfarenhet från process- eller träindustrin är mycket meriterande men inget krav. 

 Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är "rätt person på rätt plats". Du är händig och arbetar gärna praktiskt och räds inte att ta i eller få lite skit under naglarna. Vi förutsätter att du inte har några problem med att arbeta både i team och självständigt. Vi ser gärna att du bor i närområdet samt har erfarenhet av industri eller tillverkning. 

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning på heltid i Bygdsiljum med möjlighet till övertag för rätt person. Arbetet innebär skiftgång. 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi ser gärna att du redan nu skickar in din ansökan då urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kommer tillsättas så snart vi hittat rätt personer. Välkommen med din ansökan redan idag!


Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att maila daniel.johansson@lernia.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, alla ansökningar sker via vår hemsida www.lernia.se/jobb/

 
Vi på Martinsons samarbetar med Lernia som kompetenspartner i denna process.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

40700

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till