Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Är du vår nya Ledande Butiksdriftskonsult? jobb i Göteborg på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Är du vår nya Ledande Butiksdriftskonsult? på ICA

Är du vår nya Ledande Butiksdriftskonsult?

ICA Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Välkommen att jobba med entreprenörer i världsklass, mitt i en dagligvaruhandels-transformation, för ett av Sveriges starkaste varumärken – ICA!  

Beskrivning av verksamheten 
Butikskonsult & Verksamhetsstöd tillhör Butik & Försäljning som ansvarar för samtliga profiler Maxi, Kvantum, Supermarket och Nära inom ICA Sverige. Vårt uppdrag är att utveckla och leverera produkter och tjänster till butikerna och butiksnära roller med fokus på kundernas behov och butikslönsamhet genom att kombinera kompetens från erfarna butiksmedarbetare med analytiska förmågor & ny teknik. Affärsområdet består av cirka 100 kunniga och engagerade medarbetare och omsätter cirka 100mkr per år.

Det här är ditt blivande jobb
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att vägleda våra ICA-butiker på resan mot effektivare drift, organisation och förbättrad lönsamhet. Från övergripande och strategisk nivå till stöttning av på avdelnings- och individnivå. Arbetet genomförs till största del på plats hos och alltid i tät dialog med flertalet ICA-butiker.

Inom konceptet Ledande butiksdrift arbetar vi med principer, metoder och verktyg som är starkt influerade av LEAN. Genom att ICA butikerna implementerar arbetssätt som baseras på LEAN-principer och best-practice ökar förutsättningarna för att på sikt höja butikernas effektivitet och resultat. Detta kommer du göra genom olika typer av coachande samtal och utbildningsupplägg. Tillsammans med handlare, butikschefer, försäljningschefer och medarbetare utbildar du grupper av butikspersonal i varierande sammansättning och storlek.

Vi erbjuder ett gott arbetsklimat med många utvecklingsmöjligheter. Du ingår i ett regionalt tvärkompetent team av kollegor med olika typer av bakgrund och kompetensområden. Jobbet innebär resor och övernattningar inom Sverige och det är därför viktigt att du har både vilja och möjlighet att resa i tjänsten. Möjlighet till tjänstebil finns.

Vem är du?
Du är nyfiken, innovativ och modig. Rollen kräver att du är intresserad av att ligga i framkant inom butikstjänster och innovation. Du har en drivkraft att ständigt utveckla dig själv och andra utifrån ICA-butikernas behov.
Som ledare har du ett coachande förhållningssätt och du brinner för att skapa förutsättningar för andra att lyckas. Du är resultatinriktad med sinne för affären och du kan få andra att gå från idéer till handling.

Som person vill vi att du är självgående, initiativrik, lösningsorienterad, noggrann och strukturerad. Dessutom har du även en god pedagogisk förmåga och är trygg i dig själv. Du trivs i rampljuset och det konsultativa arbetssättet och kan därifrån inspirera och få med dig människor.

Du känner igen dig i att detta är ditt nästa naturliga kliv för att dela med dina kunskaper och erfarenheter från butik och/eller är nyfiken på hur din erfarenhet av förändringsarbete och LEAN kan appliceras på ICA-butiker.

Du behöver ha erfarenhet från att jobbat i ledande befattning, gärna inom dagligvarubranchen. Det är meriterande med erfarenhet från flera olika butiker/profiler. Vi vill att du har god förståelse för vad som driver en butiks effektivitet och lönsamhet. Du har också förmågan att identifiera utvecklingspotential och skapa konkreta åtgärder utifrån givet läge.

Vi vill att du är utbildad inom förbättringsarbete och förändringsledning (t.ex. LEAN, SixSigma, 5S) eller har samlat på dig motsvarande erfarenhet av arbete med flödesoptimering inom butik.
Har du jobbat med Ledande Butiksdrift i butik är det ett plus.
B-körkort är ett krav.

Känner du igen dig? Varmt välkommen med din ansökan!
 

Placeringsort
Göteborg

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas.

Kontaktperson
Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Thomas Ljungberg, 010-422 01 83, [ Link removed ]

Sista dag för Ansökan 
Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) snarast möjligt, dock senast den 6:e Februari. Urvalet kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerats. 

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0015108