Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Är du vår nya Försäljnings & Driftkonsult med erfarenhet från Restaurang och Butik? jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Är du vår nya Försäljnings & Driftkonsult med erfarenhet från Restaurang och Butik? på ICA

Är du vår nya Försäljnings & Driftkonsult med erfarenhet från Restaurang och Butik?

ICA Solna, Stockholms län Heltid

Välkommen att jobba med entreprenörer av världsklass, mitt i en dagligvaruhandels- transformation, för ett av Sveriges starkaste varumärken – ICA!

Beskrivning av verksamheten

Butikskonsult & Verksamhetsstöd tillhör den del inom ICA Sverige AB som heter Butik & Försäljning, funktionen som ansvarar för samtliga profiler Maxi, Kvantum, Supermarket, Nära. Vårt uppdrag är att utveckla och leverera produkter och tjänster till ICA butikerna och butiksnära roller med fokus på kundernas behov och butikslönsamhet genom att kombinera kompetens från erfarna butiks- och restaurangmedarbetare med analytiska förmågor & ny teknik. Affärsområdet består av cirka 100 kunniga och engagerade medarbetare och omsätter cirka 100mkr per år. Du kommer att tillhöra ett regionalt tvärkompetent team och kompetensgruppen Mat & Restaurang.

Det här erbjuder vi

Din vardag som mat & restaurangkonsult hos oss inom Försäljnings och driftkonsult genomsyras av att stötta våra ICA-handlare i resan mot att ta ytterligare plats på måltidsmarknaden. Du arbetar som anställd hos oss men stöttar ICA-handlare och andra interna gränssnitt på konsultbasis. Du har ett individuellt ansvar för försäljning, leverans, kompetensutveckling och du säkerställer i vardagen att du tillsammans med din kompetensgrupp har ett relevant erbjudande för våra butiker och restauranger.

Du levererar såväl butiksunika koncept, sortimentsutveckling, drift, lönsamhetskalkyler, samt utför utbildningar inom delikatess, restaurang och måltidslösningar.

Du kommer mätas primärt på effekt i butik av utförd uppdrag och butiksnöjdhet. Men även på ditt ekonomiska resultat.

Vi erbjuder dig en chans att vara med på resan mot att möta den ökade efterfrågan kring måltidslösningar och restaurangkoncept tillsammans med ICAs alla butiker. Du får vara med och bygga vidare på Butikskonsults nya erbjudande inom mat och måltid.

Du ingår i ett regionalt tvärkompetensteam, detta ger dig möjlighet att utvecklas inom fler områden samt vara med och utveckla kollegor utifrån din kompetens.

Vem är du?

Du är engagerad, självgående och trygg i dig själv. Detta kräver att du är intresserad av att ligga i framkant inom butiks och restaurangtjänster och innovation. Du har en drivkraft att ständigt utveckla dig och leda andra utifrån verksamhetens behov.

Du behöver ha en strategisk, analytisk förmåga och tycka om att planera och genomföra projekt. Du tycker om att ha mycket på gång parallellt.

Du är resultatinriktad med sinne för affären och trivs med stort eget ansvar. Du har erfarenhet av att driva lönsamhet och projekt. Du får med dig andra i att förverkliga idéer till handling.

Du är lyhörd. Du förmår att lyssna och identifiera behov och på så sätt bidrar till att våra ICA-handlare får rätt stöd av dig.

Du har god erfarenhet av restaurangbranschen och vi ser gärna att du antingen har erfarenhet av projektledning/etablering av restaurangkoncept eller med en bakgrund som restaurangchef, krögare eller motsvarande. Det är även positivt om du har arbetat med de manuella punkterna i matbutik.

Brinner du för att leda utvecklingsresan inom försäljning, inspiration, lönsamhet, drift? Är du nyfiken på att skapa och vägleda synergin mellan restaurangkoncept och butiksdrift? Då är detta jobbet för dig!

Du har helst utgångspunkt från Stockholm, vi värderar dock din kompetens och profil primärt. Det i kombination med att delar av arbetet sker i butik gör att vi välkomnar sökande från hela landet. Då ICA finns över hela Sverige innefattar arbetet såväl resor som övernattningar. Möjlighet till tjänstebil finns.

Känner du igen dig? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktinformation

Frågor om tjänsten besvaras p.g.a. semesterperiod per mail av rekryterande chef Patrik Hagberg, patrik.hagberg@ica.se

Sista dag för Ansökan
Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) snarast möjligt, dock senast 25 Augusti. Urvalet kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdag har passerats.

Vi på ICA har ett stort behov av ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Coronasmitta. För din och vår säkerhet väljer vi att genomföra anställningsintervjuer via video och telefon i första hand. Välkommen till oss! 

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser. 

 

Rekommenderade jobb

Är du vår nya Försäljnings & Driftkonsult med erfarenhet från Restaurang och Butik?
ICA Solna Heltid
Försäljnings & Driftkonsult med erfarenhet från Restaurang och Butik
ICA Göteborg Heltidsanställd
Är du vår nya Regionala Chef för Försäljning och Driftkonsulter i Väst?
ICA Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0013977