Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Är du vår nästa Spacemanagement konsult med bred sortimentskunskap? jobb i Arlöv på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Är du vår nästa Spacemanagement konsult med bred sortimentskunskap? på ICA

Är du vår nästa Spacemanagement konsult med bred sortimentskunskap?

ICA Arlöv, Skåne län Heltid

Beskrivning av avdelningen 

Pris, Kampanj & Space tillhör den del inom ICA Sverige AB som heter Sortiment & Inköp. Vårt uppdrag är att skapa ett enhetligt kunderbjudande och leverera det bästa pris-, kampanj- och sortimentsstödet till ICAs butiker med fokus på kundernas behov samt butikernas försäljning och lönsamhet. Genom samlad expertkompetens inom Pris, Kampanj och Space så stödjer avdelningen inte bara ICA butikerna utan även organisationen tvärfunktionellt. Avdelningen består av cirka 70 engagerade och kompetenta medarbetare. Spacekonsult erbjuder ICA butiker tilläggstjänster kopplat till sortiment och spacemanagement.   

Arbetsuppgifter 

Vi söker nu två Spacemanagement konsulter med stor erfarenhet och kunskap inom butikens alla varuavsnitt. Du kommer att stödja ICA butikerna med varuplacering, space management, rutiner och arbetssätt samt utbildningar kopplat till sortimentsarbete. Arbetsuppgifterna omfattar allt från uppstart/införsäljning, analys, planering, utbildning, genomförande till uppföljning av uppdraget och alltid i samråd med aktuell butik utifrån ICAs och profilens strategier. Att ständigt utveckla tjänsten efter butikernas behov och efterfrågan är en del i din arbetsuppgift. Som konsult använder du datorn som viktigt arbetsverktyg och resor kommer att förekomma i samband med uppdrag. 

Din profil 

Du måste ha butikserfarenhet med bred kunskap om hela butikens sortiment men med spetskompetens inom färskvaror eller kolonial. Bredare erfarenhet från dagligvarubranschen tex leverantörsledet är meriterande.  Som person är du utåtriktad, initiativrik, engagerad, noggrann och strukturerad. Du har en djup förståelse i vad som driver lönsamhet i butik och på avdelningsnivå. Du är kommunikativ, pedagogisk och har lätt för att inspirera andra. Du är drivande, glad och positiv. Du har god datavana och breda kunskaper i Store Office/Minbutik, AoB, Jda Spaceplanning är meriterande.  

Din placeringsort är Arlöv eller Göteborg då detta är ditt primära område som du kommer att verka i.   

Erfarenhet av ledande befattning i butik samt utbildningar som BLU och FLU eller liknande är meriterande.  

Jobbet innebär en del resor och övernattningar inom Sverige. 

Körkort är ett krav 

Vi erbjuder ett gott arbetsklimat med många utvecklingsmöjligheter. Brinner du för sortimentsfrågor i butik och vill prova nya utmaningar, tveka inte att söka denna tjänst! 

Ansökan

Sänd in din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.  

Ansök genom att bifoga CV och ditt personliga brev. Beskriv också i din ansökan varför tjänsten fångade ditt intresse och på vilket sätt du kan bidra i rollen som Spacemanager konsult. 

Sista datum för ansökan är 2021-08-02.

Kontakt

Frågor om tjänsten besvaras av:
Andes Nyström, 0722201204
[ Link removed ]  
eller
Jonas Höglund, 0702483919
[ Link removed ]  

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. 

 

Rekommenderade jobb

Är du vår nästa Spacemanagement konsult med bred sortimentskunskap?
ICA Arlöv Heltid
Inköpschef Fryst till ICA Sverige AB
ICA Solna Heltidsanställd
Kategorichef Hälsa & Skönhet
ICA Solna Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0013771