Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Är du vår nästa Lönsam Försäljningskonsult inom Butikskonsult och Verksamhetsstöd? jobb i Arlöv på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Är du vår nästa Lönsam Försäljningskonsult inom Butikskonsult och Verksamhetsstöd? på ICA

Är du vår nästa Lönsam Försäljningskonsult inom Butikskonsult och Verksamhetsstöd?

ICA Arlöv, Skåne län Heltid

Välkommen att jobba med entreprenörer i världsklass, mitt i en dagligvaruhandels-transformation, för ett av Sveriges starkaste varumärken – ICA!   

Beskrivning av verksamheten  

 

Butikskonsult & Verksamhetsstöd tillhör den del inom ICA Sverige AB som heter Butik & Försäljning, funktionen som ansvarar för samtliga profiler Maxi, Kvantum, Supermarket, Nära. Vårt uppdrag är att utveckla och leverera produkter och tjänster till ICA butikerna och butiksnära roller med fokus på kundernas behov och butikslönsamhet genom att kombinera kompetens från erfarna butiks- och restaurangmedarbetare med analytiska förmågor & ny teknik. Afförsområdet består av cirka 100 kunniga och engagerade medarbetare och omsätter cirka 100mkr per år.  

   

Det här erbjuder vi 

 

Din vardag som Försäljnings- och driftkonsult inom Lönsam försäljning(KARL) genomsyras av att stötta våra ICA-butiker att driva lönsam och effektiv försäljning. Du arbetar som anställd hos oss men stöttar ICA-handlare och andra interna gränssnitt på konsultbasis. Du har ett individuellt ansvar för försäljning, leverans, kompetensutveckling och du säkerställer i vardagen att du tillsammans med ditt team har ett relevant erbjudande för våra butiker och handlare. 

 

Som konsult inom Lönsam Försäljning levererar du främst tjänsten KARL (Kunskap Analys Rådgivning Lönsamhet) till våra ICA-butiker. Med hjälp av en perfekt mix av analys, benchmarking och butikserfarenhet coachar du upp till 20 butiker och deras medarbetare på resan mot att optimera sin försäljning och lönsamhet i butiken. Du coachar löpande våra ICA-butiker fysiskt på plats i försäljning och driftsrelaterade frågor med grund i försäljningssiffrorna. Ditt uppdrag är att stötta butik med att uppnå sin fulla potential genom att gå från pricksäker analys till handling. Du utbildar även i nätverksform och på distans. 

 

Du ingår i ett regionalt tvärkompetensteam, med kollegor som arbetar med allt från restaurangkoncept, schemaläggning, effektiv drift & kompetensutveckling i butik. Detta ger dig möjlighet att utvecklas inom fler områden samt vara med och utveckla kollegor utifrån din kompetens. Du kommer mätas primärt på effekt i butik av utförda uppdrag och butiksnöjdhet. Men även på ditt ekonomiska resultat. Vi erbjuder ett gott arbetsklimat med många utvecklingsmöjligeter. 

Brinner du för att leda utvecklingsresan inom försäljning, inspiration, lönsamhet, drift m.m.? Då är detta jobbet för dig! 

 

Du tar helst utgångspunkt från syd/sydöstra Sverige då detta är ditt primära område du kommer att verka i, men vi välkomnar ansökningar från hela landet. 
 

Då ICA finns över hela Sverige innefattar arbetet såväl resor som övernattningar. Möjlighet till tjänstebil finns. 

 

Vem är du?  

Du är nyfiken, innovativ och modig! Denna roll kräver att du är intresserad av att ligga i framkant inom dagligvaruhandeln och dess konstanta krav på innovation. Du är orädd och har en drivkraft att ständigt utveckla dig själv och andra utifrån behov. Du är professionell och har ett förtoendeingivande förhållningssätt! Det är meriterande om du har god kännedom inom ICA och vår affärsmodell. Vidare är du coachande och pedagogisk! Du brinner för att skapa förutsättningar för andra att lyckas. 

Du är analytiskt lagd! Du förstår hur man bryter ner siffror till aktiviteter i butik för att skapa ökad försäljning och lönsamhet. Du har förmågan att ställa snabb diagnos på butik för att kunna stötta i utmaningarna dom står inför. Du är resultatinriktad med sinne för affären och trivs med stort eget ansvar! Du har erfarenhet av att driva lönsamhet och projekt. Du får med dig andra i att förverkliga idéer till handling. Du är lyhörd! Du förmår att lyssna och identifiera behov och på så sätt bidrar till att våra ICA-handlare får rätt stöd av dig. Du är inte rädd att prova nya lösningar i en bransch som förändras snabbt. 

Du har mycket god erfarenhet från dagligvaruhandeln. Du har erfarenhet från ledande positioner i butik och är van vid att arbeta med försäljning och driftsrelaterade frågor i vardagen och har en djup förståelse för vilka utmaningar vardagen bjuder på i en ICA-butik. Du har god vana att arbeta med planering, genomförande och uppföljning av försäljningsfrämjande åtgärder där lönsamhet är nyckelordet. 

 

Meriterande är erfarenhet från olika profiler av butiker. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån både större såväl som mindre enheter och roller inom dessa. 

 

Känner du igen dig? Välkommen med din ansökan! 
  

Anställningsform 

Tillsvidareanställning 

 

Tillträde 

Enligt överenskommelse 

 

Kontaktinformation 

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Emma Halvarsson, per telefon 072-0837130 alternativt per mail [ Email address blocked ]

 

Sista dag för Ansökan  
 
Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) snarast möjligt, dock senast 2022-01-31.  Urvalet kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdag har passerats.  

 

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.   

 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0015053