Jobbet Är du vår nästa juniora projektledare? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Är du vår nästa juniora projektledare? publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning


Är du en person som står för engagemang, kompetens och ödmjukhet? Är du dessutom en person som tycker om att driva projekt framåt? Då är det här rätt tjänst för dig. Sök redan idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Som junior projektledare för vårt kundföretag kommer du få leda mindre projekt på egen hand samt vara delprojektledare i större projekt och uppdrag. Du kommer leda grupper på mellan 2–10 personer och ansvar för att projektet går från start till mål. Många projekt och uppgifter kommer handla om att bygga nya servrar eller närverk, ändra om i befintliga sådana eller lägga ner. Som junior projektledare kommer du även ansvara för att koordinera och följa upp andra typer av arbetsuppgifter som utförs i gruppen.

Om företaget
Vårt kundföretag är ett konsultbolag inom IT och management och arbetar med affärsriktiga lösningar. De har kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad för sina kunder när det kommer till smart teknik. Vårt kundföretag är beläget i vackra Örebro och har omkring 150 anställda. För att hitta rätt medarbetare används även företagets fyra värdeord: lönsamhet, kompetens, engagemang och ödmjukhet.

Din profil
* Akademisk utbildning inom IT eller liknande arbetslivserfarenhet
• Behärska det svenska och engelska språket mycket väl i tal och skrift
• Vara resbar Meriterande:
• Projektledarutbildning
• Officepaketet
• Affärsmannamässig Till tjänsten som projektledare söker vi dig som har en vilja att driva på ett ödmjukt sätt, är noggrann och systematisk samt tycker om att arbeta i grupp. Vi säker även dig som tycker om att stå i täten och ta tag i saker och få saker gjorda.

Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Start: Slutet av augusti Lön: Enligt överenskommelse Ort: Örebro Arbetstider: 08-17 Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.

Referens

20253

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till