Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Är du vår framtida Tågvärd på MTR Mälartåg? job in Eskilstuna at MTR Nordic

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Är du vår framtida Tågvärd på MTR Mälartåg? på MTR Nordic

Är du vår framtida Tågvärd på MTR Mälartåg?

MTR Nordic Eskilstuna, Södermanlands län Deltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vi sätter samhället i rullning
Med oss på MTR gör du skillnad varje dag året om. För våra resenärer och för samhället omkring oss. Vi är nära sextusen lokförare, tågvärdar, tågtekniker och trafikinformatörer som tillsammans möjliggör människors vardag och äventyr. Hämta, lämna, hinna i tid, resor till farmor, konserter, upplevelser.

Under pågående pandemi har vårt fokus legat på att fortsätta leverera full trafik med högsta punktligheten för att de som verkligen behöver resa ska kunna göra det på ett tryggt sätt. Vi har hållit samhället i rullning!

Vi söker Mälardalens framtida tågvärdar
Mälardalsregionen står inför en spännande tid med utökad tågtrafik, nya tåg, en nyöppnad depå och en sammanslagning av två tågtrafiksystem, det nuvarande Mälartåg och Upptåget. Den 12 december 2021 tar vi på MTR över driften av Mälartåg sen är det även trafikstart för Upptåget i juni 2022.

Tillsammans med Mälardalstrafik vill vi utveckla framtidens Mälardalen och skapa en attraktiv kollektivtrafik för ett hållbart samhälle. För att kunna leverera en utmärkt service till våra resenärer söker vi nu serviceinriktade tågvärdar med stationeringsorter Stockholm, Linköping, Hallsberg och Eskilstuna.

Som Tågvärd hos oss på MTR Mälartåg ansvarar du för service och säkerhet ombord. Du delger våra resenärer relevant information via högtalarutrop i samband med trafikstörningar etc. Tågvärden ansvarar även för manövrering av vagnsdörrar i samband med resenärernas av- och påstigning och säkerställer tillsammans med föraren att resenärerma får en trygg och säker resa. I arbetsuppgifterna ingår även ansvar för kundmiljön ombord.

Dina huvudsakliga uppgifter är:

  • Bidra till en positiv och trygg reseupplevelse för resenärerna
  • Ge utmärkt service och övrig information till resenärer
  • Skapa en säker och trygg resenärsmiljö genom att följa instruktioner och rutiner

Du som söker till oss
För att trivas i rollen som Tågvärd är du serviceinriktad och trivs med att möta människor i din vardag. Som person är du ansvarsfull, noggrann och har förmågan att behålla lugnet i stressade situationer.

Vidare uppfyller du nedan kriterier:

  • Gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift - Eftersom tjänsten innehåller arbetsuppgifter där du gör högtalarutrop och informerar våra resenärer
  • Fullgod syn med eller utan glasögon/linser, felfritt färgseende, normal hörsel och du får inte ha några sjukdomar som påverkar trafiksäkerheten. Detta då Tågvärdstjänsten klassas som en säkerhetstjänst
  • Arbetat inom något serviceyrke (meriterande)
  • Möjlighet att ta dig till arbetet oavsett tid på dygnet      

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör
Vår vision är att vara ett ledande globalt företag som genom omsorgsfull service länkar samman och utvecklar hållbara samhällen. Utifrån vår vision driver vi all vår verksamhet enligt fyra värdeord: Utmärkt service, ständig utveckling, ömsesidig respekt samt mätbara resultat. Läs mer om oss på [ Link removed ]

Välkommen med din ansökan!

Vi söker tågvärdar på heltid. Urval och intervjuer sker löpande så vi önskar gärna att du söker tjänsten direkt, sista dag för ansökan är 24 juni. Anställningen börjar med ca 1,5 månaders utbildning med start den 9 augusti, 16 aug, 30 aug eller 13 sep.  

Vi hoppas att du vill följa med oss på resan och utveckla Mälardalen. Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Ansökan sker via vår hemsida och du söker genom att gå in på annonsen här:

[ Link removed ]

Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [ Link removed ]

Vi hoppas du vill vara med på vår spännande resa!

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi ca 6000 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm och från december 2021 även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök [ Link removed ] .

 

Rekommenderade jobb

Är du vår framtida Tågvärd på MTR Mälartåg?
MTR Nordic Eskilstuna Deltid
Inköpsansvarig
Cvi Automotive AB Södermanlands län - Gnesta Heltidsanställd
Ej angett
ekonomiassistent till eskilstuna
Randstad AB Södermanlands län - Eskilstuna Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 2149_GS_MTRNordic