Jobbet Är du utbildad C-CE chaufför i sommar? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Är du utbildad C-CE chaufför i sommar? publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Gävle
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Grattis till kommande examen, du är efterlängtad på arbetsmarknaden!
Just nu söker vi massvis av C och CE chaufförer till våra kunder i Gävle. Så lägg bort läxboken, fortsätt läsa och tryck på 'sök tjänsten' nedan om du passar in på beskrivningen!

Information om uppdraget:

Studentconsulting arbetar brett och inom många olika branscher, där vi erbjuder er nyexaminerade roliga och varierande arbeten. Vi fungerar lite som en språngbräda ut i arbetslivet, där vi matchar rätt kandidat med rätt tjänst. Lite som en trampolin ger dig skjuts ut i simbassängen, ger vi dig en knuff i rätt riktning med förhoppningen att du efter ditt uppdrag, hittat din framtida arbetsgivare!

Till våra kunder i transportbranschen söker vi nu er med C och CE kort, YKB och en hög servicekänsla. Hos många av våra kunder kommer ni att fungera som ansiktet utåt mellan företag och kund, så att gilla kundkontakter är av största vikt. Kunden har, som det så fint heter, alltid rätt.

Hos våra kunder är den ena dagen, aldrig den andra lik. Arbetsuppgifter kan komma att variera och så även arbetstider. Vi ställer därför krav på flexibilitet och noggrannhet.

Detta söker vi:

Vi söker er som har en hög servicekänsla, brinner för kundkontakter, är noggranna och kommer i tid till arbetet. Ni ska vara vana att ta ansvar och kunna arbeta i team, men även självständigt. Ni har en hög arbetsmoral och värdesätter ert arbete och arbetsgivare. Stresstålighet är ett måste, då högt tempo förekommer.

Vidare har vi krav på C kort och YKB. Extra meriterande med ADR och CE kort.

Så, passade beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag vetja!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41168

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Utbildning - skola - Gävle).