Jobbet Är du trädgårdsingenjör, agronom, hortonom eller landskapsingenjör? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Är du trädgårdsingenjör, agronom, hortonom eller landskapsingenjör? publicerad av StudentConsulting

Heltid
Borlänge
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Den svenska skogen är idag större än någonsin. 2/3 av Sveriges yta täcks idag av skog och förutom att bidra med frisk luft & fantastiska svampstuvningar är skogen en förnybar resurs som bidrar till ett mer hållbart och kretsloppsanpassat Sverige.

Information om uppdraget:

Vi har nu den stora äran att hjälpa vår kund med tillsättningen av 1 biträdande plantskolechef till deras plantskola i Sör Amsberg. Plantskolan i Sör Amsberg är en av tre och vår kund äger idag över 2,5 miljoner hektar mark. Tillsammans producerar plantskolorna närmare 60 miljoner plantor per år.

Som biträdande plantskolechef ingår du i plantbolagets ledningsgrupp och kommer att arbeta nära personal och övrig ledning. Även kontakter med leverantörer, kunder och myndigheter förekommer i arbetet. Det kan också komma att bli aktuellt med utvecklingsprojekt i anslutning till verksamheten och som arbetsledare sker kontinuerlig rapportering till Plantskolechefen.

I rollen som bitr. plantskolechef kommer dina viktigaste arbetsuppgifter vara inom odling. Men även administration, arbetsledning och personalhantering förekommer bland arbetsuppgifterna.

Detta söker vi:

Som person är du: Resultatorienterad, självständig, ansvarsfull, organiserad och strukturerad. Du har en god samarbetsförmåga och erfarenhet av personalledning. Du är utbildad trädgårdsingenjör, argonom, hortonom eller landskapsingenjör och besitter goda kunskaper inom odling.

B Körkort är ett krav och vi ser gärna att du värdesätter vikten av god kommunikation.

Passar du in på beskrivningen ovan och vill bidra till en klimatsmartare värld? Skicka in din ansökan snarast, vi tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt person!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40449

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn004 - Borlänge).