Jobbet Är du studerande och vill arbeta extra som administratör? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Är du studerande och vill arbeta extra som administratör? publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Borlänge

Arbetsbeskrivning

Är du flexibel, social och noggrann? Har du en oklanderlig struktur även då det händer mycket runtomkring dig? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Dagab Inköp & Logistik AB ingår i Axfoodkoncernen och levererar dagligvarusortiment till ca: 400 egna och samverkande butiker inom Axfood. Dagab ansvarar för att Axfoods sortiment, inköp och logistik ska fungera optimalt. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp till lagerhantering och distribution.

Dagabs logistikdel är hjärtat i Axfoods logistikflöde och fungerar som partner till Willys, Hemköp och Axfood Närlivs. Inköps- och logistikmodellen förbättras ständigt för att öka lageromsättningen, förbättra distributionen och skapa effektivare beställningsflöden och transporter. Här är Dagabs uppgift att skapa både storskaliga, flexibla och kundunika lösningar som ska möta kedjornas olika behov och samtidigt dra nytta av samordningsfördelar.

Till Dagab i Borlänge söker vi nu en driven, engagerad student som vill arbeta extra, vid sidan av sina studier. Arbetstiderna varierar och du kommer att arbeta både förmiddagar och kvällar, mån - fre. Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till Dagab i Borlänge. Dina arbetsuppgifter som administratör på Dagabs transportkontor, kommer bestå av b.la:

•Jobba i system SAP och i viss mån Excel
•Pappershantering
•Kontaktperson för kontor/support
•Transportplanering
•Bokningar
•Kundundersökningar

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna roll, krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vidare har du goda datakunskaper och du behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skrift. Har du tidigare erfarenhet av transportplanering, logistik och olika system är det meriterande. Som person är du social och kundmedveten, med hög servicekänsla. Du är strukturerad, noggrann och gillar att organisera och planera dina uppgifter.

Upplärning och introduktion kommer att ske på Dagabs kontor i Borlänge.

Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51970

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till