Jobbet Är du student och vill jobba extra som truckförare? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Är du student och vill jobba extra som truckförare? publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning

Är du en engagerad student med truckkort? Vill du jobba på en arbetsplats med ständig rörelse och härliga kollegor? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Till Staples i Växjö söker vi nu truckförare som vill jobba extra vid sidan av studierna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara truckkörning men det kan också förekomma plock och packning av varor. Arbetet är varierande då detta är en stor arbetsplats där du roterar mellan arbetsstationer.

Arbetstiderna är förlagda både dagtid, under förmiddagen 06:00-10:00 eller eftermiddag 15:00-20:00, måndag-fredag. Du kommer att vara schemalagd efter kundens efterfrågan och vi ser gärna att du kan jobba minst 3 dagar i veckan. Det kan utöver schemaläggningen förekomma eventuella extrapass där man kommer att få hoppa in med kort varsel.

Du kommer vara anställd hos StudentConsulting men arbeta som konsult hos Staples i Öjaby, precis utanför Växjö centrum. Till denna tjänst vänder vi oss till dig som är student, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola eller Komvux.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänsten krävs att du är student, alternativt att du har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra. Du har sedan tidigare erfarenhet av att köra truck och vill nu utvecklas i en ny miljö. Truckkörkort med behörighet A1- B4 är ett krav!

Du är en person som trivs med att ta egna initiativ samt att du vågar ta eget ansvar men givetvis även att du är en lagspelare. Arbetet är fysiskt krävande och därav underlättar det om du inte har en rädsla för att arbeta i en aktiv miljö som kan innebär lyft. Har du erfarenhet av idrott eller lagidrott tror vi att det är en miljö som passar dig bra.

Arbetet är ett perfekt avbrott i studierna där du får möjlighet att skapa kontakter med kollegor, får erfarenhet och extra inkomst. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer, så låter det intressant, sök redan idag! Jobbet kan vara ditt! Söker gör du via

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49392

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till