Jobbet Är du student och vill jobba extra som lagerassistent? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Är du student och vill jobba extra som lagerassistent? publicerad av StudentConsulting

Part-Time
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Är du student och vill jobba som lagerassistent i höst? Har du administrativ erfarenhet inom lager? Då passar den här tjänsten utmärkt för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi dig som vill komplettera vårt team hos en av våra kunder i Jönköping. Vi söker dig som studerar och söker ett administrativt lageruppdrag vid sidan om dina studier.

Arbetsuppgifterna består av att spåra adresslöst samt skadat gods. Du kommer ha en uppsökande arbetsroll som kommer att gå ut på att du skall identifiera gods och hantera detta administrativt i ett affärssystem. Tjänsten är endast på ett fåtal timmar per månad, då du kommer att ersätta frånvaron hos den interna personalen. För att utöka dina arbetstimmar kan du även ingå i vår studentpool på paketterminalen där du ansvarar för att sortera paket.

Arbetstiderna som lagerassistent är förlagda mån-fre, kl. 07:30-16:00 och man skall kunna arbeta heldagar. Vi ser gärna att du finns tillgänglig för arbete minst 2 arbetspass per vecka.

Arbetstiderna på paketsorteringen är förlagda till kvällstid men kan variera, men är vanligtvis förlagda mellan 13:30-22 mån-fre, samt söndagar.

Vi ser långsiktigt på uppdraget och ser att du som söker har minst ett år kvar av dina studier.

Tjänsten innebär att du kommer vara anställd som konsult hos StudentConsulting, men arbetet kommer vara förlagt ute hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är positiv och arbetsvillig samt att du inte är rädd för att ta i när och där det behövs. Du bör ha erfarenhet inom administration, orderplock eller likvärdigt arbete inom lager. .
Arbetet är periodvis tungt och innehåller tunga lyft vilket innebär att du bör ha en god fysik. Då arbetsbelastningen kan variera är det viktigt att du kan hålla ett högt arbetstempo. Vi förutsätter även att du är flexibel och ansvarsfull och inte främmande för att hoppa in med kort varsel. Det är ett krav att du studerar på minst 50% och att du kan jobba två pass i veckan och hoppa in med kort varsel.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före avsatt datum. Låter det intressant? Tveka då inte, utan anmäl ditt intresse redan idag!

Sökord: student, lager, extrajobb, assistent

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55063

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till