Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Är du student och vill jobba deltid som konferensvärd/värdinna? jobb i Göteborg på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Är du student och vill jobba deltid som konferensvärd/värdinna? på Academic Work

Är du student och vill jobba deltid som konferensvärd/värdinna?

Academic Work Göteborg, Västra Götalands län Deltid
Är du en student som är ansvarstagande och serviceminded ut i fingerspetsarna? Trivs du i en dynamisk miljö och gillar att arbeta i ett högt tempo? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med konferenser och event? Då är det dig vi söker!


Om tjänsten
Academic Work söker nu en konferensvärd/värdinna till en av våra kunder som är en näringslivsorganisation med medlemsföretag från hela Västsverige. Vår kund har ett 90-tal anställda med placering i centrala Göteborg. Med nära 3000 medlemsföretag och ett arbetsfält som sträcker sig över hela Västsverige präglas arbetsplatsen av högt tempo och snabba förändringar. Det är en naturlig mötesplats där människor och företag kan inspireras och skapa affärer.

Uppdraget är på deltid ca 1-2 dagar i veckan, vissa veckor mer, vissa veckor mindre med omgående start för introduktion/upplärning. Arbetstiderna är olika och varierar från dag till dag. Vanligtvis är passet på dagtid men även sena kvällar och tidiga morgnar förekommer ofta.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter
Som konferensvärd/värdinna tar du emot och är behjälplig till gästerna som du alltid sätter i främsta rummet. Dina arbetsuppgifter är alltifrån att planera/förbereda möten/events/konferenser, ställa i ordning och underhålla lokaler, till att också förbereda samtliga måltider etc inkl. köksarbete och tekniska förberedelser.
Även arbete i vår reception ingår vid behov.
Vi söker dig som
... älskar att leverera service i världsklass! Du är en positiv person med stort ansvarstagande och stresstålig organisatör som älskar att leda och tar dig an nya uppdrag med ett leende på läpparna. Proaktiv och initiativtagande, mycket effektiv och ordentlig håller du koll på vad som händer i omgivningen. Du besitter stor flexibilitet och med din sociala såväl som kommunikativa förmåga faller det dig naturligt att med lyhördhet vara representativ i mötet med gäster.

Vi ser att du tidigare har arbetat inom serviceyrket, där du har utvecklat förmågan att, med positiv energi, proaktivt och flexibelt bemöta gäster i ett intensivt tempo. Har du dessutom erfarenhet från jobb med konferenser/events, på café eller restaurang är detta extra meriterande.

Vidare är du:

* Studerande på en eftergymnasial nivå med minst ett år kvar
* Obehindrad i svenska

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, ca 1-2 dagar i veckan
* Placering: Göteborg
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15063967-SE