Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Är du student och vill arbeta extra i butik? jobb i Orsa på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Är du student och vill arbeta extra i butik? på StudentConsulting

Är du student och vill arbeta extra i butik?

StudentConsulting Orsa, Dalarnas län Deltid
För våra kunders räkning söker vi nu ett antal studenter som vill arbeta extra i butik.

Information om uppdraget:

Varuflödet är en viktig del i butiksarbetet och från det att varorna kommit till butiken, tills de står i hyllan krävs engagemang, noggrannhet och tempo. Arbetstider och butiker kan variera men arbetsuppgifterna kommer att bestå arbete på lagret där omsortering av varor sker för att sedan förflytta varorna på pall till butiken och där fylla på varorna i butikens hyllor. Därefter kan viss frontning av varor ske, beroende på vilken butik du arbetar i. Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till våra butikskunder.

Detta söker vi:

Vi söker dig som uppfyller följande krav:

- Du behärskar svenska i tal och skrift.
- Du kan uppvisa intyg på att du är registrerad på studier om minst 50% alternativt har ett annat jobb på minst 50%.
- Du är flexibel och kan jobba minst två vardagar i veckan.

Rollen som varuplockare passar dig som är noggrann, effektiv och som trivs att arbeta i ett högt tempo. Du har god struktur i ditt arbete och strävar alltid efter att överträffa dina uppsatta mål. Du du kommer jobba i butiksmiljö är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba inom service samt brinner för att erbjuda kunderna utmärkt serivice. Har du även kassavana, truckkort och B-körkort är det starkt meriterande.

Passar beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan direkt. Våra rekryterare kommer att kontakta dig för mer information.

Rekryteringsprocessen kommer ske digitalt via telefon och skype. Är du intresserad ser vi gärna att du redan vid ansökan laddar upp ett intyg på att du studerar eller har ett annat jobb, samt registrerar två referenser på din profil. Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tillsätter våra uppdrag så snart vi hittat rätt kandidat för tjänsten.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58608