Jobbet Är du student eller har ett annat arbete och söker extrajobb? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Är du student eller har ett annat arbete och söker extrajobb? publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Nyköping

ArbetsbeskrivningOm företaget

Har du lite för mycket fritid? Vill du ägna den åt att öka dina erfarenheter i arbetslivet och samtidigt dryga ut kassan? Framöver ser vi en ökad efterfrågan av timanställda i Södermanlands län. Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och som vill arbeta extra någon dag i veckan när behov finns.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer vara anställd av Lernia, men arbeta ute hos någon av våra kunder.Arbetsuppgifter

Vi har många spännande uppdrag inom industri, lager och logistik samt produktion. Som anställd hos oss kan dina arbetsuppgifter därför variera och du har möjlighet att testa många uppdrag hos olika företag. Arbetsuppgifterna kan bestå av allt ifrån plock, pack, inleverans, utleverans, påfyllning med mera.

Genom möjligheten att få inblick i flera olika verksamheter kan du få chansen att öka din arbetslivserfarenhet samtidigt som du utvecklas och tjänar extra pengar vid sidan av dina studier eller huvudsakliga arbete.
Formell kompetens


Vi tror att du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %. Du kan även vara egenföretagare med F-skattesedel. Vi ser gärna att du har B-körkort.
Meriterande:


Tidigare erfarenhet inom lager, terminal samt in- och utlastning är meriterande men det viktigaste är att du som person är flexibel och trivs med att arbeta i ett varierande tempo. Truckkort är meriterande och har du dessutom körvana av truckar, skriv gärna med det i din ansökan!
 Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant arbete som du är stolt över. Som person har du lätt för att sätta dig in i nya arbetsmoment och du trivs med att arbeta i team såväl som självständigt. För att trivas i tjänsten är det av stor vikt att du som person är mycket flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel om det skulle behövas.Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Timanställning/Deltid/Nyköping, Oxelösund, Katrineholm med omnejd.Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!  Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

40655

Liknande jobb

Truckförare i Nyköping Nyköping Lernia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till