Jobbet Är du självgående, positiv och vill jobba inom industrin i Nyköping? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Är du självgående, positiv och vill jobba inom industrin i Nyköping? publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Södertälje

ArbetsbeskrivningNu söker vi drivna och engagerade industriarbetare i Nyköping för kunds räkning.
Om företaget


Vår kund tillverkar och förser fordonstillverkare världen över med bland annat lösningar inom avgasteknik, fordonsvärmare och klimatsystem. Med över 8000 anställda i 25 länder är de en del av samtliga nyckelmarknader inom fordonsindustrin. De jobbar målmedvetet med framtidens banbrytande lösningar och fortsätter att öka sin närvaro internationellt.
Arbetsuppgifter


Vi söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen. Dina dagliga arbetsuppgifter består främst av produktmontering och industriarbete. Du ingår i ett produktionsteam där diverse arbetsuppgifter kan förekomma såsom övervakning och justering av maskiner, avsyning samt truckkörning.
Formell kompetens


Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet inom industrin eller är nyfiken på att börja jobba inom industrin. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse.
Din bakgrund


Vi ser att du som söker har en gymnasieutbildning med industri som huvudsaklig inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet som montör inom industri i minst 6 månader.

Meriterande är om du har dokumenterad utbildning av svets eller CNC, SSG, Heta Arbeten, eller truckkort.

Vi ser gärna att du har ett stort intresse för teknik- och industriarbete. En god fysisk är viktigt då arbetet kan vara tungt. Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant arbete som du känner dig stolt över. För att trivas i denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och tycker om att arbeta.  Vi tror även att du som söker är händig,  framåt och är positiv i ditt bemötande av medarbetare. 
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort


Visstid/Heltid/Skift/Natt/Helg Nyköping.
Tillträdesdag


Enligt överenskommelse.
Information


Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag! 

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser.
Lernia är vägen framåt


Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Läs mer på lernia.se.

Referens

44860

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till