Jobbet Är du Siemens nya utvecklingsingenjör? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Är du Siemens nya utvecklingsingenjör? publicerad av Skill

Heltid
Finspång
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning


Vill du utgöra en viktig del i arbetet med modernisering och uppgradering av Siemens gasturbiner? Sök då tjänsten som utvecklingsingenjör!

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Som utvecklingsingenjör på Siemens kommer du huvudsakligen jobba med att utveckla produkter för Siemens eftermarknad. Du arbetar inom områden som mekaniska modifieringar och uppgraderingar för Siemens gasturbiner men uppgifter som minskade utsläpp, ökad effekt och effektivitet eller för att göra maskinerna mer tillförlitliga. - utveckla nya produkter för servicemarknaden baserat på förstudier eller på förbättringar på nya turbiner - hitta begränsningar i existerande system vid t.ex. prestandauppdatering samt ta fram åtgärder för detta - att säkerställa att alla tekniska områden är i linje med leveransomfånget (gasturbin, hjälpmedel, styrsystem, prestanda etc.). - ta fram alternativlösningar för gamla komponenter och system - ta fram installationsunderlag för ny utrustning i gamla maskiner (artiklar, instruktioner, verktyg etc.) - delta i utvecklingsprojekt och genomföra förstudier - stötta applikationsingenjörer med tekniska förtydliganden i leveransprojekt - lösa felrapporter För denna tjänst blir du anställd hos oss på Skill och kommer jobba som konsult på Siemens.

Din profil
Vi söker dig med en kandidat- eller masterexamen inom maskinteknik eller motsvarande område. Du har ett stort teknikintresse och en vilja att ständigt lära dig mer. Vidare beskrivs du som en problemlösare och räds därför inte utmaningar i arbetet utan är den som är drivande i svåra situationer. Kunskap inom gasturbiner är en stor fördel men inget krav. I rollen krävs att du är en god kommunikatör och att du kan föra dig väl i engelska både i tal och skrift. Du ska även vara en strukturerad person när det kommer till arbetssätt och du har mycket god planeringsförmåga där du arbetar proaktivt och tycker om utmaningar i nya projekt.

Ansökningsförfarande
Låter det som något för dig? Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Löfgren på 011-19 94 73 eller fredrik.lofgren@skill.se Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3438

Liknande jobb

Agile coach Linköping SAAB
Kundansvarig innesäljare till REIREI Linköping Academic Work
Förskollärare till Ökna förskola Örebro Örebro Kommun
Projektledare inom IT sökes! Linköping Framtiden
Depåchef till Lambertsson i Örebro Örebro Academic Work
Personlig assistent Linköping Assistansbolaget i Sverige AB
Student med truckkort sökes för sommarjobb! Norrköping StudentConsulting
Arenapersonal till Idrottsenheten Örebro Örebro Kommun
Production IT Technician Sköllersta Hays Specialistrekrytering
Underhållschef Örebro Hays Specialistrekrytering
Förstelärare till Nikolaiskolan 7-9 Örebro Örebro Kommun
Arbeta heltid på lager i Norrköping! Norrköping StudentConsulting
Lärare F-3 Mellringeskolan F- 6 Örebro Örebro Kommun
Speciallärare till Rostaskolan Örebro Örebro Kommun
Lärare till Vivallaskolan F- 3 Örebro Örebro Kommun
Ateljerista till förskolan Opalen Örebro Örebro Kommun

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Finspång).
Du kan avregistrera dig när som helst.