Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Är du serviceinriktad med intresse för maskiner job in Eskilstuna at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Är du serviceinriktad med intresse för maskiner på Uniflex

Är du serviceinriktad med intresse för maskiner

Uniflex Eskilstuna, Södermanlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Vi söker en servicetekniker till en av våra kunder i Eskilstuna med omgående start! I rollen som servicetekniker/innesäljare kommer du att arbeta främst i verkstaden men även i butik vid behov. Som servicetekniker i verkstaden arbetar du med returhantering av våra produkter. Du är här den som möter kund vid retur tar emot maskiner som återlämnas. Du lastar och lossar maskiner, genomför skadekontroller, rengör och funktionskontrollerar maskiner samt utför vissa reparationer. Formella krav: •B-körkort •Truckkort •Gymnasiekompetens •God datorvana •Arbetserfarenhet av lättare rekond och service av maskiner

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du har ett genuint intresse för att jobba tillsammans i ett team med högt tempo. Du är en person med hög ansvarskänsla och tar stort eget ansvar för ditt arbete. Du är självständig och tar de initiativ och beslut som krävs för att utföra arbetet. Välkommen med din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Är du serviceinriktad med intresse för maskiner
Uniflex Eskilstuna Heltid
Laboratorieingenjör, AstraZeneca, Södertälje
Randstad AB Stockholms län - Södertälje Deltidsanställd
Ej angett
c-chaufför till Enköping
Randstad AB - Enköping Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54562