Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Är du Poolia Malmös nästa super-rekryterare? jobb i Malmö på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Är du Poolia Malmös nästa super-rekryterare? på Poolia

Är du Poolia Malmös nästa super-rekryterare?

Poolia Malmö, Skåne län Heltid
Om tjänsten
Vi söker nu efter en kollega till vårt team som arbetar med vår konsultverksamhet i Skåne. Vill du vara en del av ett bolag med stark framåtanda och högt engagemang? Då kanske det är just dig vi söker efter! Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att hållas löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vi söker dig som vill arbeta som rekryterare hos oss på Poolia Malmö. Som rekryterare är du kandidatansvarig för vår konsultverksamhet, vilket innebär stort fokus på kunder och kandidater.

Hos oss är ingen dag den andra lik och visst gillar du när det är snabba puckar och många olika saker igång samtidigt? Grymt, då vill vi att just du läser vidare!

Som rekryterare har du hand om rekryteringsprocessen från ax till limpa. Från kravprofilsmöte med kunden, annonsskrivning, hålla i intervjuer, koordinering av intervjuer hos kunden till referenstagning. I vissa processer kommer du att searcha upp kandidater för att hitt rätt person för det specifika uppdraget.

Du kommer också ha en stor del i att marknadsföra Poolia utåt på såsom mässor, events, föreläsa på gymnasiala och eftergymnasiala utbildningar med mera.

Vår styrka är att det vi gör - gör vi tillsammans. Vi är prestigelösa och upplever framgång i att stötta varandra och hjälpas åt för att uppnå resultat.

Vem är du?
Så vem är du? Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område såsom HR, personalvetenskap eller försäljning. Har du tidigare erfarenhet från arbete med rekrytering är det mycket meriterande. Vi arbetar i Intelliplan (IP) som affärssystem, har du arbetat i det tidigare är det såklart ett plus, men inget måste.

Du trivs i en säljorienterad miljö och har en stark känsla för värdet av goda kund- och kandidatrelationer.

För att passa in hos oss har du ett stort eget driv och en positiv inställning. Du är prestigelös, förtroendeingivande, målfokuserad och uppskattar ett nära samarbete med bra kommunikation både med kunder, kandidater och kollegor.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska.
Du har körkort B.

Om verksamheten
Vår styrka Poolia har i 30 år fokuserat på en sak, att tillsätta kvalificerad kompetens inom tjänstemannaområdet. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen, deras affärsvillkor och vi vet vad som krävs av individen. Med en kvalitetssäkrad process, ledande digitala verktyg och en unik urvalsfilosofi levererar vi vad vi lovar. Tillsättningar av högsta kvalitet. Vår filosofi Kandidatens CV är viktigt, men är inte hela sanningen. Poolias urvalsfilosofi tar därför flera steg längre än vad ett vanligt CV förmår. Vi vet att sammanhanget är avgörande för hur väl en person presterar. Därför genomför vi utförliga tester. Vi identifierar drivkrafter och ambitioner. Hittar den personlighet som bäst matchar förutsättningarna. Först när helhetsbilden är klar föreslår vi inte bara en lämplig individ. Vi föreslår rätt individ. Vår vision Rätt individ på rätt plats – alltid.

Vi ser framemot just din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60923