Jobbet ÄR DU NYEXAMINERAD INGENJÖR OCH VILL JOBBA MED GLOBALA PRODUKTLANSERINGAR? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

ÄR DU NYEXAMINERAD INGENJÖR OCH VILL JOBBA MED GLOBALA PRODUKTLANSERINGAR? publicerad av Academic Work

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du nyligen avslutat dina studier med inriktning teknik och letar just nu efter en tjänst där du får använda din administrativa talang, din förmåga att kommunicera med kunder samt ditt stora intresse för teknik? Är du även riktigt duktig på engelska? Då har du hittat rätt! Vi söker en Junior Konsult till Interteks avdelning för Global Market Access, en tjänst där du hjälper företag över hela världen att få ut sina produkter på den globala marknaden! Låter det spännande? Skicka in din ansökan redan idag!

Intertek är en ledande global leverantör av kvalitetslösningar för företag och myndigheter. Intertek erbjuder en mängd olika tjänster där deras team Global Market Access arbetar med att hjälpa internationella kunder med produktlanseringar för tekniska produkter globalt. Academic Work söker nu ytterligare en medarbetare till denna konsultgrupp som är experter på de krav, regler och direktiv som reglerar marknaden inom de flesta branscher världen över.
Du välkomnas till ett företag med ett öppet och prestigelöst arbetsklimat samt till ett kompetent team som idag består av fyra personer. Du kommer att få en bra introduktion till din nya tjänst och för rätt person kommer denna tjänst att innebära goda utvecklingsmöjligheter där du med tiden kommer att ta dig an mer komplexa uppdrag som inkluderar rådgivning och kundansvar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Interteks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Intertek.

Kandidatprofil

Som Junior Konsult kommer du arbeta med att analysera, genomföra research och kommunicera produktkrav till Interteks kunder för att hjälpa till med marknadstillträde globalt. Arbetet sker i nära relation med internationella kunder, myndigheter och certifieringsorgan över hela världen. Produktutbudet är inom elektronik, allt ifrån husgeråd till verktyg och robotar. Arbetsuppgifterna är omväxlande med många olika typer av uppdrag, allt ifrån större komplexa affärer där du ingår i en projektgrupp, till mindre operativa uppdrag som drivs enskilt. En stor del av arbetet är av administrativ karaktär och sker på kontoret men kundbesök och resor kan ingå i rollen.

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta i ett större internationellt företag där det för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter internt på sikt. För att få rätt förutsättningar i din nya roll kommer du att få en god introduktion samt få goda möjligheter till vidareutbilda dig genom olika kurser för att bredda din kompetens.

Intertek har ett öppet och prestigelöst arbetsklimat med stor respekt för kunskap. De erbjuder vidare en trygg arbetsplats med kollektivavtal, förmånspaket med tjänstepension, friskvårdsbidrag och föräldraledighetstillägg.

* Är nyexaminerad ingenjör, gärna med en teknisk inriktning såsom maskinteknik eller elektronik
* Har erfarenhet av administration och kundkontakt samt ett stor intresse av att lära dig mer om utredning och rådgivning inom marknadstillträde för elektriska produkter.
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att använda engelska i arbetssammanhang samt kunskaper inom ellära. Det är även meriterande om du har erfarenhet av regulatoriska krav för elektriska produkter och kännedom om globala provnings- och certifieringssystem.

Som person är du självgående och har god vana av att självständigt driva ditt arbete målfokuserat. Genom en god arbetsmetodik arbetar du noggrant och analytiskt samtidigt som att du är flexibel och kan anpassa dig efter snabba förändringar. Du är en problemlösande person som tar dig vidare i arbetet även om du stöter på hinder och du ser lösningar framför problem. Vidare räds inte för att ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare som värnar om ett gott samarbete.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
* Placering: Torshamnsgatan 43, Kista
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Sofie Schelin 08-120 522 57, Rekryteringsadministratör Sofie Hillborg 08-120 522 85
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Referens

15005771-SE

Liknande jobb

XXL söker avdelningschef sportkläder Stockholm City Stockholm Infinity Human Resources
Lagerarbetare Stockholm Bemanningsstyrkan i Rosersberg AB
Registrator sökes till myndighet Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Assistant Business Controller Stockholm Michael Page
Systemingenjör till Mycronic Stockholm Academic Work
Ekonom till välkänt Telekombolag Stockholm Academic Work
Ekonomiansvarig till Fleet 101 sökes Stockholm Academic Work
Junior systemtekniker inom nätverk! Stockholm Academic Work
Engineering Manager Uppsala Michael Page

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Stockholm).