Jobbet Är du Liba Bröds nästa specialist inom Redovisning och HR? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Är du Liba Bröds nästa specialist inom Redovisning och HR? publicerad av StudentConsulting

Part-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du bred erfarenhet av redovisning och alltid intresserat dig av HR-frågor? Söker du dessutom en tjänst där du har möjlighet att forma och utveckla ditt eget och verksamhetens arbete inom området? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting en Redovisningsekonom med HR-ansvar till vår kund Liba Bröd. Liba Bröd har försett Sverige med orientaliskt tunnbröd sedan 1992 och söker nu en person som vill vara en del utav Liba Bröds fortsatta utveckling!
 
Inledningsvis kommer tjänstens största fokus och ansvarsområde ligga på att utveckla Liba Bröds ekonomiavdelning. Idag sköts större delen av Liba Bröds ekonomi externt, vilket innebär att du initialt kommer arbeta i en överlämningsperiod med det externa företaget. Vidare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av löpande bokföring, redovisning och löneadministration. I arbetet kommer det även att ingå övervakning samt analys av nyckeltal. Vidare ska du utveckla verksamhetens HR-arbete, vilket bland annat kommer att innebära löpande arbete med HR-frågor och diverse förbättringsarbeten inom verksamheten.
 
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och kommer arbeta som konsult hos Liba Bröd, för rätt person finns möjligheten till anställning direkt hos Liba Bröd. Tjänstgöringsgrad är ca 75% och arbetstiderna är förlagda på kontorstid. Planerad start är omgående eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

• Dig som har relevant högskoleutbildning inom företrädesvis redovisning
• Du har minst 4 års arbetslivserfarenhet av redovisning
• Ett brinnande intresse för HR-arbete
 
Tjänsten kommer att ha ett stort fokus på utvecklingen av Liba Bröds ekonomi- och HR-funktion, därav är det en förutsättning att du är trygg och självständig i ditt arbete. Det är även meriterande om du tidigare har haft personalansvar över liknande arbetsuppgifter.

Som person är du orädd för att ta egna initiativ och anta nya utmaningar, det är istället något du motiveras av i ditt dagliga arbete. Då du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser vi att du är ansvarstagande, har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt har lätt till att samarbeta med andra i en miljö som genomsyras av entreprenöranda.
 
Stämmer ovan in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Ekonomi, Bokföring, HR, Redovisning, Redovisningsekonom

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54913

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till