Jobbet Är du kundtjänstmedarbetare eller orderadministratör? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Är du kundtjänstmedarbetare eller orderadministratör? publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Om verksamheten Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning Vi söker nu Kundtjänstmedarbetare och Orderadministratörer för både kortare och längre konsultuppdrag i Stockholmsområdet.

Som kundtjänstmedarbetare  kommer dina arbetsuppgifter innefatta att arbeta med inkommande samtal från kunder, frågor om den specifika tjänsten eller om produkten. Du kommer även jobba mycket administrativt.För att du ska passa till tjänsten som kundtjänstmedarbetare tror vi att du alltid sätter kunden i första hand och gillar problemlösning!

Som orderadministratör arbetar du med olika delar av orderflödet.Du kan ta emot order från kund, lägga order mot leverantörer eller administrera och planera andra delar av orderflödet. Arbetsuppgifterna beror helt på företaget och behovet.  För att du ska trivas i tjänsten tror vi att du har ett systemintresse, är serviceminded och effektiv.

Vem är du? Vi tror att du har erfarenhet av liknande tjänster sen tidigare och att du brinner för service. Som person är du noggrann, engagerad och prestigelös.

Du erbjuds Du kommer att erbjudas en utvecklande roll inom dessa områden. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Cecilia Wijkman på cecilia.wijkman@jurek.se

Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdag Intervjuer sker löpande.


Referens

F8C968036A564E34BB5E633E7EC608B0

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till