Jobbet Är du Jensen's Bøfhus nya restaurangchef? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Är du Jensen's Bøfhus nya restaurangchef? publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med att leda, driva och utveckla en av Jensen's Bøfhus restauranger? Har du tidigare erfarenhet av ledarskap och att leverera service i stjärnklass? Då bör du se hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsultning en restaurangchef till vår kund Jensen's Bøfhus. Jensen's Bøfhus är en dansk restaurangkedja som har restauranger i Danmark, Sverige och Norge.

Som restaurangchef är du ytterst ansvarig för restaurangen gällande gästupplevelse, ekonomi, drift, arbetsmiljö samt personal. Ditt främsta fokus kommer vara att ge gästerna en trevlig upplevelse under besöket och du kommer att delta aktivt, engagerat och synligt i restaurangen. Tillsammans med teamet säkerställer du att alla ledare och medarbetare är medvetna om tillvägagångssätt och mål för restaurangen - detta inkluderar Jensen's Bøfhus sju nyckelord, levnadsregler och grundidéer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
- Personalansvar
- Utarbeta budget och säkerställer korrekt rapportering av ekonomin
- Övervaka och säkerställer hygienstandarden
- Övrig drift och service i restaurangen

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos Jensen's Bøfhus. Tjänsten kommer att starta omgående eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har erfarenhet av ledarskap och personalansvar. Du har tidigare erfarenhet av servicearbete med fokus på gäst- och kundkontakt. Det är även meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom restaurangbranschen.

Som person är du driven, innehar stor social kompetens och har en förmåga att bygga relationer. Vidare ser vi att du ansvars – och initiativtagande samt trivs med att jobba i team.

Stämmer ovanstående in på dig? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48995

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till