Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Är du ingenjörsstudent och söker meriterande extrajobb i Stockholm? jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Är du ingenjörsstudent och söker meriterande extrajobb i Stockholm? på Academic Work

Är du ingenjörsstudent och söker meriterande extrajobb i Stockholm?

Academic Work Stockholm, Stockholms län Deltid
Studerar du idag och söker ett meriterande extrajobb med flexibelt upplägg vid sidan av dina studier? Vill du arbeta som CAD-ritare på ett familjärt företag med goda framtidsmöjligheter efter examen? Vi på Academic Work söker nu dig som vill jobba 1-2 dagar i veckan hos vår kund BOSTEK. Urvalet sker löpande så ansök redan idag!


Om tjänsten
Betong och stålteknik AB- eller BOSTEK som de kallas söker nu en student för att stärka upp deras team i rollen som CAD-ritare. BOSTEK är ett mindre och familjärt företag om 19 medarbetare där majoriteten är teknikkonsulter. De är specialister inom konstruktion inom anläggning och arbetar primärt med att projektera reparationer av befintliga konstbyggnader som broar, trappor och påldäck. De är även ledande i Sverige på beräkningar av temperatursprickor. BOSTEK växer och vill därför stärka upp med en student som under studietiden arbetar som CAD-ritare, men som på sikt har ambitionen att växa in i en roll som konstruktör på heltid.

För att få bästa tänkbara start kommer du få en introduktion på plats. På sikt finns även möjligheten att få arbeta nära en senior kollega som agerar som mentor för att ge extra stöttning och säkerställa din fortsatta utveckling. Det finns god möjligheter att kombinera arbetet med dina studier då du och BOSTEK tillsammans kommer komma överens om ett upplägg som funkar för er utifrån ditt skolschema och deras behov.

Arbetsuppgifter
Som CAD-ritare kommer du primärt arbeta i deras CAD-program AutoCad och vid behov Inventor. En stor del av arbetat kommer gå ut på att projektera reparationer av befintliga konstbyggnader genom att utgå från inmätning/befintliga ritningar från när konstruktionerna byggdes och rita upp lämpliga åtgärder. Mer konkret kommer du att:
* Rita upp befintliga objekt i CAD genom att primärt rita av befintliga ritningar samt komplettera med ritningar på förslagna åtgärder.
* Du kommer på sikt även att ha kundkontakt och förmedla olika förslag på lämpliga åtgärder direkt till kund.
Vi söker dig som

* Har en pågående högskole- eller universitetsutbildning där du läst minst 2 år inom relevant inriktning. För denna tjänst anses följande inriktningar som relevanta: väg/vatten, bygg, samhällsbyggnad, anläggning. Är du civilingenjörsstudent anses det som starkt meriterande.
* Tidigare arbetslivserfarenhet eller erfarenhet från praktik anses som meriterande men är inget krav.
* Kunskap inom ett CAD program är ett krav. Kunskap av AutoCad och Inventor anses som starkt meriterande.
* Flytande i svenska i tal och skrift är ett krav, goda kunskaper i engelska anses meriterande.
* Körkort anses som meriterande.
* Har ett stort teknisk intresse är ett krav.

För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa i tjänsten är det avgörande att du har ett problemlösande förhållningssätt, tar stort eget ansvar över ditt arbete samt driver på dina arbetsuppgifter med ett självgående förhållningsätt.

Övrig information

* Start: Januari-februari.
* Omfattning: Deltid, med goda möjligheter till en heltidstjänst efter examen.
* Placering: Hägersten.
* Övrigt: Intyg om pågående studier behöver uppvisas.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BOSTEKs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
BOSTEK är ett härligt gäng teknikkonsulter som har stor kunskap och lång erfarenhet av att arbeta med både nybyggda och befintliga byggnadsverk uppförda i betong eller stål. De utför uppdrag till ett flertal stora beställare så som Trafikverket och SL samt till både stora och små kommuner.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15063371-SE