Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Är du Global Batteriers nya Säljare? jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Är du Global Batteriers nya Säljare? på Poolia

Är du Global Batteriers nya Säljare?

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Global Batterier söker en säljare med affärsdriv och intresse för kundrelationer. Som säljare hos oss kommer du med stort eget ansvar främst att arbeta med att identifiera nya möjligheter och kunder.

Vill du arbeta på ett företag med produkter som ligger rätt i tiden inom hållbarhet och med stora utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med möjlighet att förlägga arbetet både från kontoret i Länna och från ditt hem, då du förväntas vara ute mycket hos kund när förutsättningarna för det ges igen.

På grund av sommarsemestrarna kommer vi att börja läsa ansökningar och ta kontakt från mitten av augusti. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
På Global Batterier blir du del av en företagskultur som kännetecknas av en öppen attityd, att alltid stötta varandra och ett gemensamt förhållningssätt till vad som ska göras. Beslutsvägarna är korta och den gemensamma nämnaren för de anställda är att alltid försöka överträffa kundens förväntningar, tillsammans!

I rollen som säljare är ditt fokus att hitta nya kunder och att vara aktiv i dina kontakter och bearbetning av dessa kunder. Du kommer även att ha ett antal befintliga kunder som vi vill utveckla. Kundportföljen är stor och bred med allt från industrier, reservdelskedjor, bilverkstäder, maskinuthyrningsföretag, åkerier, installationsbolag till marinor och varv mfl.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetet som säljare på Global Batterier är flexibelt med en stor portion av problemlösning, relationsbyggande och frihet under ansvar. Du kommer att ansvara för hela säljprocessen, allt från att skapa nya affärsmöjligheter samtidigt som du arbetar med dina befintliga kunder och leverera lösningar med bästa kvalitet på utsatt tid. Du kommer att arbeta aktivt med målformulering, utveckling och uppföljning mot uppsatta mål.


Vem är du?

Du är ansvarstagande med stark egen drivkraft och har en naturlig förmåga att samarbeta, du är en lagspelare som gillar nya utmaningar, att ge bästa service och skapa långsiktiga relationer med både dina kunder och kollegor.

Du är resultatinriktad med ett stort affärssinne och vet att aktivitet ute hos kund ger resultat samtidigt som kvalité alltid måste vara i fokus.

Du är strukturerad, noggrann och förtroendeingivande i din roll.

Vi tror att du har något års försäljningserfarenhet, gärna mot teknisk industri, och har ett stort driv och intresse av att göra affärer. Du har någon typ av eftergymnasial utbildning gärna inom teknik eller ekonomi men vi tror att dina personliga kompetenser kommer att vara avgörande för hur du kommer att lyckas i den här rollen.

I rollen utgår du från hemmet eller från kontoret i Länna, därför är det viktigt att du är självgående, resultatorienterad och tycker mycket om de dagliga resorna i Stockholmsregionen.

Om verksamheten
Global Batterier är en av Nordens ledande leverantörer av startbatterier, MC-batterier, traktionsbatterier och stationära batterier. Våra kunder och återförsäljare finns över hela Norden och huvudkontoret ligger i Länna industriområde, söder om Stockholm. Global levererar batterier till bilindustrin, tillverkningsindustrier, telekomoperatörer, bildelskedjor mfl.

Global Batterier grundades 1978 och arbetar kontinuerligt med att erbjuda den bästa lösningen för deras kunders specifika behov och önskemål. För att säkerställa att deras produkter håller en hög kvalitetsnivå tillverkar de sina batterier av noggrant utvalda leverantörer i Asien samt Europa.

Global Batterier har en tydlig policy att affärsverksamheten ska bedrivas på ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbart sätt. Det innebär i korthet att det alltid ska eftersträvas att minska såväl energi- och resursförbrukningen som sitt avfall och utsläpp till mark, atmosfär och vatten i enlighet med ISO 14001.

Global Batterier är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att de ständigt ser över sina processer och produkter för att öka kundtillfredsställelsen.

www.global.se


 

Rekommenderade jobb

Är du Global Batteriers nya Säljare?
Poolia Stockholm Heltid
Teknisk säljare till Dafo
Poolia Stockholm Heltidsanställd
VD - MED FOKUS PÅ SÄLJ- OCH AFFÄRSUTVECKLING
Swedish Temptations AB (Bärta) Karlshamn Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60333