Jobbet Är du färdigutbildad ingenjör i sommar? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Är du färdigutbildad ingenjör i sommar? publicerad av StudentConsulting

Heltid
Borlänge
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som tar examen från något av ingenjörsprogrammen i sommar: Maskin, el, bygg, civil etc.
Söker du nästa utmaning i karriären och vill arbeta i en miljö som erbjuder spännande och utvecklande utmaningar? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

I den aktuella arbetsrollen får du möjlighet att arbeta med spännande projekt ute hos det aktuella företagets kunder. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta heltid, med start efter överenskommelse. Tjänsten är långsiktig, och dina arbetstider kommer i tjänsten vara dagtid mån-fre.Detta söker vi:

Vi söker dig - är utbildad ingenjör inom ekonomi,Maskin,el ,bygg, IT- har goda kunskaper i engelska - är positiv och initiativrik Vi söker dig som antingen är nyexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Som person drivs du av utveckling och ny kunskap Vid ansökan till denna tjänst, lista de programmeringsspråk du behärskar och skriv utförligt vilka kurser du läst under din studietid. Passar beskrivningen in på dig? Verkar tjänsten intressant och spännande? Om ja, sök tjänsten omgående då rekrytering sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40679

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn004 - Borlänge).