Jobbet Är du färdigutbildad ingenjör i sommar? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Är du färdigutbildad ingenjör i sommar? publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltid
Västerås
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som tar examen från något av ingenjörsprogrammen i sommar: Maskin, el, bygg, civ mm. Söker du nästa utmaning i karriären och vill arbeta i en miljö som erbjuder spännande och utvecklande utmaningar? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

I den aktuella arbetsrollen får du möjlighet att arbeta med spännande projekt ute hos det aktuella företagets kunder. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta heltid, med start efter överenskommelse. Tjänsten är långsiktig, och dina arbetstider kommer i tjänsten vara dagtid mån-fre.

Detta söker vi:

Vi söker dig - är utbildad ingenjör inom ekonomi,Maskin,el ,bygg, IT- har goda kunskaper i engelska - är positiv och initiativrik Vi söker dig som antingen är nyexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Som person drivs du av utveckling och ny kunskap Vid ansökan till denna tjänst, lista de programmeringsspråk du behärskar och skriv utförligt vilka kurser du läst under din studietid. Passar beskrivningen in på dig? Verkar tjänsten intressant och spännande? Om ja, sök tjänsten omgående då rekrytering sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40680

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn004 - Västerås).