Jobbet Är du en student med truckkort som vill ha extrajobb under studietiden? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Är du en student med truckkort som vill ha extrajobb under studietiden? publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Ska du studera 50% eller mer nu till hösten och vill ha ett extrajobb för att dryga ut studentkassan? Har du dessutom truckkort och körvana borde du söka till jobbet som truckförare på Systembolagets varudepå!

Information om uppdraget:

Systembolagets varudepå i Örebro lagerför hela Systembolagets sortiment och levererar varor till butik, ombud och privatpersoner i stora delar av landet. Ledorden på varudepån är kundnöjdhet och kvalitet, vilket genomsyrar hela verksamheten.

Arbetsuppgifterna för en truckförare är främst orderplock till butik eller kund via systembolagsombud eller hemleverans. Andra uppgifter som förekommer är exempelvis kontroll av utgående kundorder, packning, paketsortering, påfyllning av varor samt lagerrelaterade sysslor. Arbetet är på många sätt självständigt men trots det är samarbete med kollegorna mycket viktigt. På varudepån förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Arbetstiderna för detta uppdrag är huvudsakligen lagda under dagtid men helgarbete och andra arbetstider kan förekomma under vissa tillfällen.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting och bokas in på jobb efter Systembolagets personalbehov. Det innebär att man som konsult kan bli inbokad med kortare varsel vid exempelvis sjukdom eller arbetstoppar. Vi arbetar därför med ett bokningssystem där man själv kan ange vilka dagar man vill arbeta. Detta är givetvis uppskattat av konsulterna, då man själv kan bestämma när man vill vara tillgänglig för pass.

Detta söker vi:

Vi söker främst dig som är universitetsstudent och som vill jobba extra under terminerna med möjlighet till fortsatt jobb under semestertider. Som person ska du vara noggrann, självgående och social. Det är även viktigt att du värdesätter bra samarbete med både medarbetare och arbetsledare. Då ansvaret ligger hos konsulten att se över sitt schema och lägga in sin tillgänglighet i bokningssystemet, så behöver denna person vara någon som även är strukturerad, ansvarsfull och plikttrogen.

Det krävs att du:
- Är studerande eller har annan sysselsättning på minst 50%
- Är minst 20 år
- Har truckkort A1-A4 B1-B4
- Kan kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift
- Är ostraffad

Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av lager eller industriarbete
- Idrottsbakgrund eller aktiv livsstil

Om arbetsgivaren:

Systembolagets varudepå ligger i Bista utanför centrala Örebro. Det går att ta sig dit med kollektivtrafik men ofta underlättar det för våra konsulter om de har tillgång till bil eller klarar av att cykla i alla väder.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49743

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till