Jobbet Är du en stjärna inom kundtjänst och service? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Är du en stjärna inom kundtjänst och service? publicerad av StudentConsulting

Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du ett brinnande intresse för kundtjänst över telefon och chatt samt en genuin passion för kundens bästa? Vill du jobba för ett välkänt företag som värnar om hållbarhet och sina anställda? Då vill vi gärna komma i kontakt med just dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi kandidater inför kommande kundtjänstmedarbetaruppdrag hos våra samarbetspartners. Den framtida rollen kommer att innebära kundservice över telefon och chatt så det är viktigt att du uttrycker dig pedagogiskt och professionellt i såväl tal som skrift på både svenska samt engelska. För att passa i rollen bör du vara driven, ambitiös, kommunikativ och en teamspelare. Som ny medarbetare på arbetsplatsen får du en gedigen introduktion för att du ska kunna genomföra ditt arbete på bästa möjliga sätt.

Uppdraget kan komma att vara både direkt rekrytering åt vår samarbetspartner eller en bemanningstjänst och isåfall kommer du att bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta ute hos kunden. Som konsult är du ambassadör för StudentConsulting och vi söker därför dig som lever upp till våra kärnvärden: Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team. Vi arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål genom att arbeta smart, effektivt och med stor passion för vårt arbete. Vi letar efter riktiga stjärnor för ett längre uppdrag och förutsatt att vi trivs ihop så rör det sig om en tillsvidaretjänst.

Framtida arbetstiderna kan komma att vara förlagda på dagtid, kvällar samt helger så det är viktigt att du är öppen för ett varierat schema.

Detta söker vi:

Till rollen som kundtjänstmedarbetare söker vi framförallt dig som är en engagerad och driven person. Du motiveras av att få vara en del av ett innovativt företag och att få bli en viktig medlem i teamet. Därav är det av vikt att du är
- en teamplayer
- flexibel, lösningsorienterad och motiveras av att nå goda resultat
- krav att du har minst 1 års erfarenhet av kundtjänst via telefon
- kan uttrycka dig väl i svenska samt och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet inom fordonsindustrin eller har erfarenhet av att arbete med eller utbildning inom ekonomi/finans. I dagsläget sker urval och intervjuer på en förutsättningslös basis och det finns således inget givet startdatum för rollen än.

Sökord: kommunikation, försäljning, kundtjänst, kundservice, kundtjänstmedarbetare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55168

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till