Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Är du en pigg truckförare som vill jobba natt? jobb i Växjö på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Är du en pigg truckförare som vill jobba natt? på StudentConsulting

Är du en pigg truckförare som vill jobba natt?

StudentConsulting Växjö, Kronobergs län Deltid
Är du student och har truckkort med A-behörighet och har tillgång till bil? Eller arbetar du 50 % någon annanstans? Vill du ha ett extrajobb där du får jobba natt? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % till vår kund i Växjö. Vi söker dig som vill komplettera vårt team hos en av våra största kunder i Växjö.

Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av att lasta och lossa företagets produkter, med hjälp av truck. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter så som paketering, sortering av paket, utkörning av pallar samt orderplock. Arbetet kommer bestå av varierande arbetsuppgifter från dag till dag, även uppgifter utan truck kommer att förekomma.

Arbetstiderna är förlagda mellan måndagar till fredag under nätterna, 22.00-06.00, men ibland förekommer även kvällspass. Du kommer att bli schemalagd efter din tillgänglighet och efter kundens efterfrågan. Det kan utöver schemaläggningen förekomma eventuella extrapass där man kommer att få hoppa in med kort varsel.

Du kommer att vara anställd av Student Consulting men uthyrd till vår kund. Uppdraget kommer starta omgående med introduktion och fortlöper under hösten på deltid. Ett krav är då att du ska kunna jobba minst 2 pass i veckan men gärna vilja arbeta mer.

Detta söker vi:

Vi letar efter dig som kanske är i början av dina studier eller har minst 1 år kvar, alternativt dig som har en annan huvudsaklig syssla om minst 50%.

Uppdraget kräver att man har truckkort med A-behörighet (A1-A4). Vi ser att du är en flexibel, ansvarsfull, pålitlig och arbetsvillig person som kan vara redo att hoppa in med kort varsel. Arbetet kan vara relativt tungt så det krävs att man har god fysik.

Då företaget är beläget i utkanten av Växjö ser vi att du som söker har körkort och tillgång till bil. Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort ansvar hos en väletablerad kund.

Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag då intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande!

Sökord: Växjö, Truckförare, student, Lager, extrajobb

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59412